Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DELPHIN BE GRAND LARA ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DELPHIN BE GRAND RESORT LARA 5* LARA, ANTALYA, TURCIA Aproape de plaja Multiple activitati Camere spatioase Facilitati pentru copii

Localizare: Hotelul se afla la 10 km distanta de aeroportul Antalya si 15 km de orasul Antalya. Luxul, diversitatea arhitecturala si pozitia geografica a acestuia ofera turistilor o vacanta de neuitat. Hotelul se intinde pe o suprafata de 112.000 mp si a fost complet renovat in 2016.

Cazare:

Hotelul dispune de un numar de 853 de camere decorate pentru a asigura confortul vacantelor turistilor.

Be trendy land view– sunt 313 camere, au 35 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif,minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere in imprejurimi.

Be trendy sea side view– au 35 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Be trendy sea view– au 35 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere catre mare.

Be large land view- sunt 295 de camere, au 42 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere in imprejurimi.

Be large sea side view- au 42 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat,uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Be large sea view- sunt 295 de camere, au 42 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial, un pat twin si o canapea sau cu un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere catre mare.

Superior be romantic land view- sunt 56 de camere, au 32 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere in imprejurimi.

Superior be romantic sea side view- au 32 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Superior be deluxe loft land view- sunt 13 camere, au 41 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial . Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere spre imprejurimi.

Superior be deluxe loft sea side view- au 41 mp si sunt dotate cu: un pat matrimonial. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Be family A side sea view- sunt 110 camere, au 56 mp, sunt alcatuite din dormitorul parintilor( pat matrimonial si o canapea) si dormitorul copiilor ( 2 paturi twin). Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere spre imprejurimi.

Be family loft sea side view- sunt 17 camere, au intre 70-90 mp si sunt formate in sistem duplex ; 6 camere au un pat matrimonial , 2 paturi twin si o canapea si 11 camere au 2 paturi matrimoniale, un pat twin si o canapea . Camerele au balcon, baie , 2 dusuri, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Family suite Be family B land view- sunt 3 camere, au 80 mp si sunt alcatuite din 2 incaperi. Intr-o camera se regaseste un pat matrimonial, un pat twin si o canapea iar in cealalta camera se gaseste un pat matrimonial si o canapea. Camerele au balcon, baie , dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere spre imprejurimi.

Be suite– sunt 12 camere, au 123 mp si alcatuite din 2 dormitoare si un living. Intr-un dormitor se gaseste un pat matrimonial si o canapea si in celalalt dormitor 2 paturi twin. Camerele au balcon, baie cu dus, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet,fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere partiala catre mare.

Be royal land view– sunt 4 camere, au 104 mp si sunt dispuse pe 2 etaje; in camere se gasesc 2 paturi. Camerele au sauna, balcon, baie, 2 dusuri, aer conditionat centralizat, uscator de par, telefon direct, tv lcd, seif, minibar, parchet, fierbator, cafea si ceai. Curatenie in camere se face zilnic, lenjeria se schimba o data la 2 zile iar schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi. Camerele au vedere spre imprejurimi.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

In restaurantul principal se servesc in regim de bufet suedez micul dejun, pranzul si cina.

Sunt 7 restaurante a la carte; turistii beneficiaza de o cina gratuita /per sejur, cu rezervare in prealabil.

Minibarul in camere este reimprospatat zilnic cu bere, apa si racoritoare.

Facilitati:

Cu plata: telefon, fax, jocuri computerizate, sala de jocuri, internet cafe, salon infrumusetare, cateva bauturi de import la restaurantele a la carte, room service, spalatorie, centru shopping, doctor.

Fara plata: bauturi alcoolice si nonalcoolice si cateva bauturi de import, fresh-urile, activitati zilnice, parcare.

Plaja si piscine:

Hotelul are plata privata si dispune de: piscina olimpica, piscina exterioara incalzita, piscina cu valuri, piscina pentru activitati, aquapark cu 7 topogane pentru copii, aquapark cu 9 topogane pentru adulti, jacuzzi, piscina interioara, piscina interioara pentru copii. Prosoapele, umbrelele, sezlongurile si saltele sunt gratuite la plaja si la piscina.

Sporturi și activități:

Cu plata: sala de jocuri, billiard, bowling, internet cafe, sporturi nautice motorizate, lectii de tenis.

Fara plata: lunapark, dinosaur park, fitness, pilates, step, canoe, cinema, baie turceasca, sauna, jacuzzi, jocuri la piscine, animatie, muzica live, disco, teren de tenis, dart, tenis de masa.

www.delphinhotel.com/delphin-be-grand-resort-en

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING!

PROFITATI DE OERTELE SPECIALE!

PROFITATI DE OFERTE SEJURUR DELPHIN BE GRAND RESORT LARA 5* LARA, ANTALYA, TURCIA CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Ultra all inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Mini Aquapark

Locatie