Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ADALYA ELITE RESORT LARA KUNDU ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Rezerva Online Hotel Adalya Elite Lara, o alegere perfectă pentru luna de miere, o vacanță cu prietenii sau familia. Există o gamă fantastică de baruri, restaurante și cafenele care servesc diverse bucătării și băuturi pentru fiecare gust.

DESCRIERE HOTEL ADALYA ELITE LARA 5* LARA KUNDU ANTALYA TURCIA AIR TOUR TRAVEL

Localizare: Hotelul s-a deschis in mai 2016 si este situat pe plaja in statiunea Lara, la o distanta de 10 km de aeroportul international Antalya.

Cazare: Hotelul dispune de un numar de 525 camere. Hotelul dispune de camere pentru persoane cu disabilitati.

Camerele economy sunt echipate ca si camerele standard insa sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon si dispun de TV LCD prin satelit, balcon, baie cu dus si WC, telefon, aer conditionat, uscator de par, mini bar, seif electronic, parchet laminat, serviciu de cafea si ceai.

Camerele standard land view - camere standard cu vedere spre gradina sau imprejurimi, au o dismensiune de 39 m2, dispun de un pat dublu sau twin, minibar, TV LCD prin satelit, balcon, baie cu dus si WC, telefon, aer conditionat, uscator de par, mini bar, seif electronic, parchet laminat, serviciu de cafea si ceai.

Camerele standard sea side - camerele standard cu vedere pertiala la mare au o dismensiune de 39 m2, dispun de un pat dublu sau twin, minibar, TV LCD prin satelit, balcon, baie cu dus si WC, telefon, aer conditionat, uscator de par, mini bar, seif electronic, parchet laminat, serviciu de cafea si ceai.

Camerele standard sea view - camere standard cu vedere spre mare, au o dismensiune de 39 m2, dispun de un pat dublu sau twin, minibar, TV LCD prin satelit, balcon, baie cu dus si WC, telefon, aer conditionat, uscator de par, mini bar, seif electronic, parchet laminat, serviciu de cafea si ceai.

Camere family land view - camere familiale cu vedere spre gradina sau imprejurimi, spatioase, au o dimensiune de 50-60 mp, capacitate maxima de 4 persoane si sunt echipate cu papuci, mini bar, TV LCD prin satelit, telefon direct, seif electronic, parchet, balcon, baie cu WC si dus, uscator de par, cana electrica.

Camere family sea side view - camere familiale cu vedere partiala spre mare, spatioase, au o dimensiune de 50-60 mp, capacitate maxima de 4 persoane si sunt echipate cu papuci, mini bar, TV LCD prin satelit, telefon direct, seif electronic, parchet, balcon, baie cu WC si dus, uscator de par, cana electrica.

Camere family sea view - camere familiale cu vedere spre mare, spatioase, au o dimensiune de 50-60 mp, capacitate maxima de 4 persoane si sunt echipate cu papuci, mini bar, TV LCD prin satelit, telefon direct, seif electronic, parchet, balcon, baie cu WC si dus, uscator de par, cana electrica.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Hotelul dispune de 5 restaurante A la carte: Turcesc, Italienesc, Mexican, Asiatic, Pescaresc si sunt deschise din iunie pana in octombrie, restaurantele au teresa exterioara si zona acoperita, 6 Baruri: Lobby Bar, Bar la piscina, Bar la amfiteatru, Patiserie, Bar la ponton, bar pe plaja.

Facilitati: Servicii de inchirieri masini, medic, salon de infrumusetare, sala de conferinta, parcare, sala de fitness, baie turceasca, jacuzzi, sauna, club pentru copii, internet in zonele publice ale hotelului, curățătorie și spălătorie, 6 lifturi, masaj, mini magazin, baie turceasca, sauna, sala de fitness.

Plaja si piscine:

Hotelul se afla pe plaja de nisip si pietricele fine, piscina exterioara (1850 mp), piscina de relaxare (incalzita iarna), ponton, piscina interioara, piscina pentru copii, umbrele, saltele si prosoape gratuit la plaja si la piscina.

Sporturi și activități:

Tobogane, amfiteatru, animatie, volei pe plaja, darts, parc de distratii, tenis de masa, parc acvatic, mini club, disco, Mini club (4-12 ani), biliard, gimnastica in piscina, canoe, surf.

http://www.adalyaelitelara.com

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING! PROFITATI DE OERTELE SPECIALE! PROFITATI DE OFERTE SEJURURI CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Sala fitness
Ultra all inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
WiFi gratuit
Piscina cu tobogane

Locatie