Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ASKA LARA RESORT & SPA LARA ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE HOTEL ASKA LARA RESORT&SPA HOTEL 5* LARA KUNDU ANTALYA TURCIA AIR TOUR TRAVEL

Localizare: Aska Lara Resort&Spa este cel mai nou hotel din lantul Aska, intinzandu-se pe o suprafata de aprox. 62 000 mp.

Aska Lara Resort&Spa se afla situat la 350 m de plaja, la doar 12 km de Aeroportul international Antalya, 12 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:

Hotelul dispune de un total de 545 de camere (444 camere standard, 30 camere triple, 6 camere pentru persoane cu dizabilitati, 40 camere interconectate, 29 camere family), intr-un singur corp de cladire central inalt de 7 etaje, beneficiind de 6 lifturi.

Toate camerele beneficiaza de facilitati specifice unui hotel de 5* de lux: balcon, baie privata cu dus, uscator de par,aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar si au fost renovate in 2016.

Main Building Eco room (18mp)– nu au balcon, baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Camerele economic sunt mai mici,nu au balcon si sunt situate in zone mai defavorizate ale hotelului.

Main Standard Land View (20-24 mp) – cu vedere la uscat, balcon (posibil french balcony), baie cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Patul suplimentar poate fi canapea sau pat pliant. Capacitatea de cazare este de minim maxim 3 adulti+1chd.

Main Standard Sea View (20-24 mp) – cu vedere la mare, balcon (posibil french balcony), baie cu cabina de dus, uscator de par,aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Patul suplimentar poate fi canapea sau pat pliant. Capacitatea de cazare este de maxim 3adulti+1chd.

Main Standard Pool View(20-24mp) – cu vedere la piscina, balcon (posibil french balcony), baie cu cabina de dus, uscator de par,aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Patul suplimentar poate fi canapea sau pat pliant. Capacitatea de cazare este de maxim 3adulti+1chd.

Main Standard Side Sea(20-24mp) – cu vedere partiala la mare, balcon (posibil french balcony), baie cu cabina de dus, uscator de par,aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Patul suplimentar poate fi canapea sau pat pliant. Capacitatea de cazare este de maxim 3adulti+1chd.

Main Standard Sea View(20-24mp) – cu vedere la mare, balcon (posibil french balcony), baie cu cabina de dus, uscator de par,aer conditionat, TV prin satelit, seif, telefon direct, minibar. Patul suplimentar poate fi canapea sau pat pliant. Capacitatea de cazare este de maxim 3adulti+1chd.

Family Room poate fi de doua feluri: connection room sau family suite si nu se poate garanta un anumit tip de family.

Main Building Connection are o suprafata de 40-48 mp, sunt doua dormitoare cu usa conectoare. Au paturi twin sau pat matrimonial, doua bai cu cabina de dus. Dispun de Tv satelit, aer conditionat, minibar, seif, telefon, fierbator electric si facilitati pentru preparare ceai si cafea, uscator de par. Capacitate maxima 4 adulti + 1 copil+1 infant.Toate camerele sunt pentru nefumatori, fumatul este permis doar pe balcon, iar scrumiera se pune la cerere.

Main Building Family are o suprafata de 48-50 mp, cu doua dormitoare dintre care unul cu 2 paturi si unul cu pat matrimonial, usa interioara, o baie cu cabina de dus. Dispun de Tv satelit, aer conditionat, minibar, seif, telefon, fierbator electric si facilitati pentru preparare ceai si cafea, uscator de par, cantar. Capacitate maxima 4 adulti + 1 copi+1infantl. Toate camerele sunt pentru nefumatori, fumatul este permis doar pe balcon, iar scrumiera se pune la cerere.

Camerele ANEX LAND VIEW și ANEX FAMILY din cadrul resortului se afla în ASKA RIVER SUITE BUILDING. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, toate serviciile Aska Lara Resort.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Ultra All nclusive:Mic dejun 07:00-10:30, pranz 12:30-14:30, gustari 24 ore (pauza 07:30-10:30) la braserie, gustari la piscina 12:30-16:30, gustari la aska chef snack bar si lounge snack bar 12:30-16:30, cina 19:00-21:30.

Cele 5 restaurante a la carte (italienesc,pescaresc,turcesc si oriental) sunt contra cost, 10 euro/persoana si trebuei facuta rezervare in prealabil.

Baruri: lobby bar 08:00-00:00, panorama bar 16:30-00:00, braserie 24 ore (pauza 07:30-10:30), central bar 16:30-00:00, the owl night club 23:00-02:00, vitamin bar 09:30-19:30, aska bar 10:30-18:00, aska chef bar 10:30-17:00, lounge bar 10:00-00:00, bar pe plaja 10:00-18:00.

Facilitati: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: Restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italienesc,pescaresc,turcesc si oriental), lobby bar, panorama bar, braserie, central bar, club de noapte , vitamin bar, aska bar, aska chef bar, lounge bar, bar pe plaja, relax bar, 2 piscine exterioare pentru adulti-dintre care una are tobogane, 2 piscine pentru copii, piscina la plaja, piscina interioara pentru adulti si copii, centru Spa, receptie, schimb valutar, disco, cinema, mini-club pentru copii 4-12 ani, loc de joaca, parc de aventura.

Cu plata: parc de aventura, curatatorie si spalatorie, internet cafe, biliard, bowling, babysitting, telefon/fax, cabinet medical, servicii SPA, servicii infrumusetare,masaj, magazin bijuterii, magazin suveniruri, mini market.

Fara plata: fitness, jacuzzi, sauna, baie turceasca, tenis de masa, basket, volei pe plaja, darts, conexiune internet wireless.

Plaja si piscine:

Plaja lunga de 150 m cu nisip fin se afla la 500 m de hotel.

Hotelul ofera 2 piscine exterioare pentru adulti-dintre care una are tobogane, 2 piscine pentru copii, piscina la plaja, piscina interioara pentru adulti si copii

Umbrele si sezlonguri la piscina si pe plaja - gratuit.

Exista transport la plaja, la fiecare 15 minute.

Sporturi și activități:

Fara plata: tenis de masa, basket, volei pe plaja, programe de animatie si divertisment, spectacole.

Cu plata: biliard, bowling, parc de aventura

http://www.askahotels.com

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING!

PROFITATI DE OERTELE SPECIALE!

PROFITATI DE OFERTE SEJURURI CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Ultra all inclusive
Piscina exterioara
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Transport la plaja gratuit

Locatie