Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TITANIC BEACH RESORT LARA ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere in curs de actualizare pentru vara 2021
LOCALIZARE: Hotel Titanic Beach Resort este situat pe malul marii, la 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.
CAPACITATE: Hotel Titanic Beach Resort - a fost construit in anul 2003, cu o suprafata totala de 95.000 mp, hotelul dispune de un corp principal cu 9 etaje, o anexa destinata camerelor tip family si 5 vile cu 10 camere. Hotelul are in total 589 de camere repartizate astfel:
- 523 camere standard, din care 7 camere pentru persoane cu dizabilitati situate langa lift;
- 30 camere family (toate camerele sunt situate in anexa, langa cladirea principala, locul de joaca si aquapark); la parter se afla un dormitor, o camera cu paturi suprapuse si canapea, baie spatioasa, balcon, iar la etaj se afla un dormitor, o camera cu canapea, baie spatioasa, balcon;
- 12 Colonal Suite alcatuite dintr-un dormitor, living cu canapea, camera pentru copii, doua bai (una cu cada si una cu dus);
- 9 Junior Suite alcatuite dintr-un dormitor, living cu TV LCD, baie cu jacuzzi; sunt situate la etajul 8 in cladirea principala si au fost redecorate in anul 2009;
- 4 Admiral Suite (2 suite sunt alcatuite din 2 camere cu TV LCD si o baie cu jacuzzi, iar celelalte 2 suite au 3 camere cu TV LCD si o baie cu jacuzzi; sunt situate la ultimele etaje din cladirea principala si au fost redecorate in anul 2009;
- 6 Royal Select Villa cu vedere la piscina alcatuite din 2 dormitoare si o baie cu jacuzzi (la etaj), living si o baie cu dus (la parter); dispun de sezlonguri pe balcon;
- 4 Royal Select Villa cu vedere la gradina alcatuite din 2 dormitoare si o baie cu jacuzzi (la etaj), living si o baie cu dus (la parter); dispun de sezlonguri pe balcon;
- 1 Presidential Suite alcatuite dintr-un dormitor cu TV LCD, living spatios cu bar si birou, baie cu jacuzzi, baie de serviciu, terasa spatioasa cu vedere panoramica; apartamentul poate fi extins pana la 3 dormitoare in conexiune cu o alta camera si este situat la etajul 7 in cladirea principala.
DOTARI CAMERE: Telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, mocheta, balcon sau terasa.
FACILITATI: Restaurant principal, 3 restaurante a la carte (italian, turcesc, pescaresc), cort cu specialitati turcesti, baruri, patiserie, piscina interioara cu sectiune pentru copii, piscina exterioara, piscina semi-olimpica, piscina olimpica, sezlonguri, Aqua Park (4 tipuri diferite de tobogane), jacuzzi, sauna, baie turceasca, baie de aburi, fitness, tenis de masa, 4 terenuri de tenis, teren squash, terenuri de fotbal, baschet si volei, volei pe plaja, sporturi acvatice nemotorizate, loc de joaca pentru copii, c, discoteca, animatie, spectacole seara, sali de conferinta, parcare.
SERVICII: Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei la piscina si la plaja, inghetata in timpul pranzului si cinei, bufet tarziu, mini bar in camere realimentat zilnic, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare. Nu sunt incluse in concept: sampania din import, bauturile de lux, vinurile speciale locale si din import, cognac si whiskey vechi de 12 ani, restaurante A la Carte cu rezervare in avans, room service, sucurile naturale de fructe.
Servicii cu plata: bauturi premium, sucuri naturale din fructe, rezervare pentru restaurantele a la carte (10 euro / persoana), room service (gratuit intre 03:00-07:00), servicii de telefon, fax si fotocopiere, shopping center (magazine de bijuterii, pielarie, covoare, suveniruri, farmacie, minishop), centru Wellness & Spa (masaj, tratamente corporale si faciale), doctor, coafor, salon de infrumusetare, bowling (4 linii), biliard, darts electronic, fotbal de masa, sala de jocuri, internet cafe, internet wireless, sporturi nautice motorizate, windsurf (licenta este obligatorie), catamaran (licenta este obligatorie), terenurile de sport cu nocturna si echipament, spalatorie, curatatorie, halate de baie, babysitter, carucioare pentru copii, late check-out.
COPII: bufet, 3 piscine, loc de joaca, Santa Maria Kids Club (gratuit), mini-club (4-12ani), baby-sitter (contra cost), carucior (contra cost)
PLAJA: Plaja de nisip fin, cu o lungime de 165 m si o capacitate de 1200 turisti. Sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private la plaja necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Ultra all inclusive
Piscina exterioara
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Acces gratuit Aquapark

Locatie