Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere in curs de actualizare pentru vara 2021
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Lara – Kundu, la 15 km de aeroportul Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya.
CAPACITATE: Numarul total de camere este de 674, repartizate in trei cladiri principale si in vile. Camera standard (36mp, un dormitor, o baie, max. 2 + 2 pers), camera Family Suite (55mp, doua dormitoare si doua bai, max. 4 + 1 pers), 26 camere Garden Suite (55mp, un dormitor cu living mare, o baie, max. 2 + 2 pers), camere Villa (110mp, un dormitor, living, bucatarie cu spatiu de servit masa, o baie, max. 4pax) si 7 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada/cabina de dus si uscator de par. Sistem de aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteorologice, telefon cu linie directa, camera de relaxare, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), fierbator, set de cafea si ceai, seif, TV prin satelit, canale de muzica, parchet laminat, balcon. Toate camerele sunt pentru nefumatori.
SERVICII: Ultra All Inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustare de noapte, bufet dietetic, bufet pentru copii, gustari la restaurant pe plaja in timpul zilei, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale standard, Patisserie, inghetata in timpul zilei, gustari si bauturi la barul de pe plaja. Nu sunt incluse: bauturile de lux importate, sampania din import, sucuri proaspete de fructe si legume, bauturi energizante, vinuri importate, toate bauturile imbuteliate, room service, vinurile locale si din import imbuteliate. Restaurantele A' la carte sunt cu rezervare in prealabil si cu taxa.
FACILITATI: Restaurant principal cu servicii tip bufet, snack bar pe plaja si langa piscina, baruri pe teritoriul complexului hotelier, restaurante A ' la Carte: - Luna Pienna - bucatarie italiană, Sakamai – bucataria Orientul Indepartat, Noma – bucatarie internationala, Turcoaz- bucatarie greceasca, Teppanyaki - bucatarie japoneza si Red-Steakhouse. Contra cost: servicii medicale, babysitting, spalatorie si curaţatorie chimica, salon de coafura, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, rent a car si magazine. Accesul la internet Wi-fi cu viteza redusa in toate zonele publice si pe plaja este gratuit.
PLAJA: Plaja hotelului este cu nisip si pietris si se afla la 450 m de hotel, se traverseaza un rau cu vaporasul; sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja - gratuite.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina cu apa de mare ( incalzita in timpul iernii), Aqua Park, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, volei pe plaja si tenis de masa. Contra cost: sporturile nautice, lumina reflectoarelor pentru terenurile de tenis, bowling, biliard si jocuri pe calculator, centrul spa si wellness, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja cu echipa profesionala, programe de seara, spectacole, muzica live cateva zile pe saptamana. Mini club pentru copii de la 04-17 ani, cu programe diferite in functie de grupele de varsta cu echipa speciala de animatori.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Peste 350 m de plaja
Ultra all inclusive
Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Transport la plaja gratuit
Mini Aquapark

Locatie