Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ASTERIAS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere ASTERIAS BEACH: hotel reamenajat recent, situat intr-o zona linistita din Aiya Napa, la marginea rezervatiei naturale St Nikandros, pe plaja.
Localizare ASTERIAS BEACH: situat la 2 minute plimbare de Makronissos Bay, la plimbare distanta de restaurante, baruri, magazine si la 30 de minute transfer de Aeroportul Larnaca.
Plaja: cu nisip fin alb si apa cristalina din Makronissos Bay, premiata Blue Flag.
Masa: demipensiune
Dotari camere: Asterias Beach dispune de 288 de caamere situate pe 6 etaje, amenajate cu bun gust, dotate cu: aer conditionat/incalzire, minibar, sat TV, telefon, baie privata, uscator de par, cosmetice de baie, minifrigider, prosoape de plaja, seif, internet wifi gratuit, balcon.
Facilitati ASTERIAS BEACH: piscine exterioare, piscina pentru copii, terasa de plaja amenajata, teren de sport, teren de joaca, piscina interioara, centru spa, jacuzzi, restaurant bufet international, restaurante a la carte (cu specific italian, pescaresc), pool bar, snack bar, panorama bar, cocktail bar, salon de infrumusetare, sala de conferinte.
Web: http://www.asteriashotels.com




Locatie