Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ANGSANA IHURU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Resortul se află în Atolul Malé Nord, la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé. Limita bagaj: pentru transferul cu barca rapida, limita bagajului mare este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa.

Cazare: 45 de vile

Hotelul dispune de 45 de camere situate in vile direct pe plaja. Unităţile au vedere spectaculoasă la ocean şi includ articole de toaletă ecologice. Unele vile au piscină în aer liber, cu hidromasaj. Camerele sunt dotate cu: aparat pentru prepararea de ceai/cafea, minibar, aer condiţionat, seif, facilităţi de călcat, fier de călcat, ventilator, frigider, TV, Telefon, aer condiționat individual pentru fiecare cameră de la proprietate

Servicii: ALL INCLUSIVE

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Restaurantul Riveli, cu vedere impresionantă la Oceanul Indian, oferă mâncăruri delicioase asiatice, mediteraneene şi locale, iar restaurantul Velaavani de la malul mării servește cocktailuri răcoritoare. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi, la prânz și cină clienții se servesc de la bufetul bogat. Lista cu bucate mai cuprinde și mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene.

Facilitati: Sala fitness, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj

Plaja si piscine: Unitatea de cazare detine plajă privată

Sporturi și activități: Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de volei de plajă. Contra cost se oferă pescuit. Tenis de masă și un joc de darts fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu banana, canoe, caiac, snorkelling și scufundări subacvatice, iar contra cost schi nautic, windsurfing și catamaran.

HOTEL ANGSANA IHURU 4* -MALDIVE www.angsana.com

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie