Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Barcelo Illetas Albatros (Adults Only) 4*


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Barcelo Illetas Albatros 4*, situat pe plaja Illetas si la doar 5 minute de centrul orasului Palma este o locatie de sedere perfecta pentru cei ce isi doresc confort si liniste, acesta imbinand facilitatile de relaxare cu cele de divertisment, fiind destinat exclusiv adultilor. Facilitati camere
Camerele de tip “Superior” au o suprafata de 25 mp, sunt decorate in culori calde si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif (gratuit), televizor, internet wireless gratuit, telefon, uscator de par, baie cu cabina de dus. Camerele de tip “Junior Suite” cu vedere la mare au o suprafata de 55 mp si dispun de doua zone: living si dormitor.

Alte informatii
Hotelul Barcelo Illetas Albatros permite cazarea doar a adultilor de peste 17 ani!

Facilitati hotel
Acest hotel elegant este destinat exclusiv adulţilor și se află pe malul mării. Are vedere uimitoare la golful Palma și oferă acces direct la un golfuleț natural. Hotelul Barceló Albatros oferă Spa, sala de gimnastica, cadă cu hidromasaj, precum şi o serie de tratamente de masaj, iar ca servicii si facilitati amintim: 2 piscine exterioare, gradina, terasa, restaurant, bar, parcare (contra cost), internet wireless gratuit, sala fitness, piscina interioara, inchirieri biciclete/auto, receptie 24 ore, schimb valutar, camera de bagaje, spalatorie/curatatorie, sali de conferinte, seif (cost suplimentar), lift, transfer aeroport (cost suplimentar), facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv. Hotelul Barceló Albatros oferă restaurante à la carte şi tip bufet, specializate în tapas şi preparate mediteraneene cu orez. Există 2 lounge baruri, dintre care unul servește cocteiluri pe terasa de pe acoperiș în timpul lunilor de vară.

Localizare
Hotelul Barcelo Illetas Albatros este situat intr-un golf frumos, chiar pe malul marii. Hotelul are o locatie fantastica, foarte aproape de plaja Illetas si la doar 7 km de centrul orasului Palma. Aeroportul Son Sant Joan este situat la 14 km de hotel, iar frumosul sat Soller se afla la 34 km. Terenul de golf Bendinat se află la numai 1,2 km, iar Puerto Portals este la 5 minute de mers cu maşina. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Plaja Cala Major (1,5 km), Mallorca Casino (2,4 km), El Garito Café (3,1 km), Palma Yacht Club (4,7 km), Son Vida Golf (5 km), Palma Port (5,6 km), BCM Magaluf (6,1 km), Aqua land (7,6 km), Golf Santa Ponsa (9 km).

Locatie