Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oleander

   Palma De Mallorca, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotel Oleander este situat in frumoasa statiune Playa de Palma la doar cateva minute de mers pe jos pana la cea mai frumoasa si intinsa plaja cu nisip din Mallorca. Este varianta perfecta de cazare pentru doritorii de confort si de distractie datorita asezarii sale privilegiate, foarte aproape de zona de discoteci, baruri, cafenele, dar si de parcul acvatic. Un alt avantaj este faptul ca hotelul Oleander este aproape atat de aeroport cat si de capitala insulei, orasul Palma. Statia de autobuz se afla la doar 200 m. Este unul dintre cele mai bune hoteluri de 3* din Mallorca, cunoscut si pentru personalul prietenos si profesionist.


Localizare


Hotel Oleander este localizat la 100 m de plaja si la 12 km de centru capitalei Palma.


Dotari camere


Hotelul dispune de aproximativ 270 de camere dotate cu terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost).


Facilitati hotel


Hotel Oleander dispune restaurant, snack bar, barbeque, piscina exterioara pentru adulti, piscina interioara, sauna, jacuzzi, sala de biliard, tenis de masa, animatie.


Facilitati copii


Piscina.


Plaja


Plaja cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Tip masa


Demipensiune.


Alte informatii


Pagina web: www.hoteloleander.net