Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ARENA REGIA HOTEL & SPA

   Bulevardul Mamaia Nord 77, Mamaiasat 905700, Mamaia Nord Navodari, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotelul Arena Regia 5 stele beneficiaza de o pozitie exceptionala in nordul statiunii Mamaia si ofera o experienta de neegalat pe litoralul romanesc al Marii Negre, prin combinatia inspirata de design, atentie deosebita pentru detalii si servicii de calitate ireprosabila.
Hotel Arena Regia 5 stele este construit pe 8 etaje si dispune de 53 de camere duble matrimoniale, 10 camere duble twin si 8 apartamente. Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, tv cu LCD, balcoane si terase, aer conditionat, seif, minibar si internet.
Hotel Arena Regia 5 stele dispune si de sala de fitness, cu o gama variata de aparatura de inalta performanta si antrenori ce va stau la dispozitie, sali de conferinte cu spatii elegante complet echipate si centru SPA , o oaza de liniste unde va puteti rasfata cu tratamente profesioniste de beauty & health.
Hotelul are, de asemenea, in doatare si doua restaurante elegante unde puteti savura fie preparate din bucataria frantuzeasca, fie puteti sa va delectati cu specialitati din bucataria italieneasca.
Dotari generale: 53 de camere duble matrimoniale, 10 camere duble twin, 8 apartamente; 2 restaurante, bar, terasa; plaja complet utilata si dotata; piscina interioara acoperita, piscina exterioara adulti si copii; Centru SPA Imperia, sala de fitness; sali de conferinte, internet, lifturi; loc de joaca pentru copii; parcare pazita
Dotari camere: Camerele duble deluxe va ofera facilitati la cele mai inalte standarde si spatii extravagant decorate. Suprafata 25-28 mp
Camerele deluxe family, aerisite si spatioase, sunt compuse din 2 camere duble comunicante, una cu pat matrimonial si una cu doua paturi (twin).
Apartamentele au un design unic, inspirat din toate colturile lumii. Capacitatea maxima este de 2 adulti si nu permite amplasarea de paturi suplimentare. Sunt dispuse cate unul pe fiecare etaj. Apartamentele sunt compuse din dormitor matrimonial, un living, terasa, 2 bai si dressing (mai putin apartamentele Kyoto si Jaipur carea au o singura baie si nu au dressing). Suprafata: 65-90 mp
Dotari camere: aer conditionat centralizat, cabina de dus, terasa, IP-TV (televiziune prin internet, acces internet), seif, minibar, telefon, posibilitatea acces nota de plata direct de pe TV.
Servicii: Imperia SPA (piscina interioara, hamam, sauna uscata, sauna umeda, sala de fitness, tratamente corporale si faciale) centru medical; piscina interioara/exterioara pentru adulti si copii; lift; room service; concierge; parcare; spalatorie/calcatorie; acces internet; restaurant; bar; terasa exterioara; loc de joaca pentru copii; plaja complet utilata si dotata; camera pentru bagaje; camere pentru nefumatori.
Centrul de Conferinta este format din 2 sali de conferinta si 2 sali multifunctionale cu locuri de la 20 pana la 260. Central este destinat oricarui tip de eveniment, de la prezentari, work-shop-uri, simpozioane, congrese, programe de team building, intalniri, cocktail-uri, receptii, pana la diverse evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private).

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Sauna
Steam baths
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
SPA
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Car rental
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Children playground
Business centre
Therapy and wellness center
Tennis court
Newspaper
Bridal suite

Locatie