Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Asteria

   Mamaia Nord Navodari


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Este localizata in statiunea Mamaia, la numai 100 m de plaja in Mamaia Nord, la 5 minute cu masina de Statiunea Mamaia si 3 minute de mers pe jos la plaja.


Cazare

Vila Asteria are o capacitate de 20 locuri de cazare, repartizate in 10 spatii de cazare.
Vila Asteria va asteapta sa ii treceti pragul si sa va bucurati de cele mai frumoase vacante, alaturi de cei dragi, in orice perioada a anului!
Proprietatea este prevazuta cu internet wireless, parcare, gradina/curte, bucatarie complet utilata, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, centrala proprie si loc de joaca pentru copii.
Camerele sunt complet mobilate si utilate,dotate cu baie proprie, Tv, internet wireless, aer conditionat,minifrigider si balcon.


Politici copii

Doi adulti si un copil cu varsta intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate, cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii.(pat suplimentar la cerere pentru copil contracost)
- Al doilea copil cu varsta intre 0-12 ani, va beneficia de pat suplimentar contracost.
- Doi adulti si un copil cu varsta peste 12 ani, beneficiaza de pat suplimentar contracost.
- Numarul maxim de persoane int-o camera este: 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.


Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o tax special pentru promovarea turistic in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.