Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Apollo 3 stele este situat in zona de nord a statiunii Mamaia, la o distanta de aproximativ 70 de m de plaja statiunii, in vecinatatea hotelurilor Dorna, Bicaz, Siret si Vega. In aceasta zona, plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina în mare. În imediata apropiere a hotelului se afla terenuri de tenis si de fotbal, precum si un teren de minigolf, spatii de joaca amenajate pentru copii, un oficiu postal si un complex comercial cu magazine, restaurante si terase.
Dotari generale: 114 camere duble; 3 etaje; bar; rampa acces persoane cu dizabilitati; internet Wi-Fi; parcare
Dotari camere: Toate camerele hotelului sunt camere duble dotate cu 2 paturi (care se pot uni) si au balcon, grup sanitar propriu cu dus, pardoseli din gresie si tamplarie cu geam termopan. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigider, telefon, televizor, televiziune prin cablu si aer conditionat.
Serviciile sunt asigurate conform nivelului de clasificare al hotelului de 3 stele. Curatenia in camere este asigurata zilnic iar programul de apa calda este non-stop. Hotel Apollo este destinatia ideala pentru turistii care doresc mai inainte de toate, curatenie, liniste si siguranta.
Servicii: Hotelul dispune de bar de zi si de parcare proprie. Parcarea se ofera in limita locurilor disponibile si este gratuita.
Hotelul nu dispune de restaurant iar în pretul camerelor nu sunt incluse servicii de masa. Serviciile de masa pot fi obtinute contra cost de la unul dintre restaurantele din apropierea hotelului: Dorna, Bicaz, Siret, Vega, etc, sau la una dintre terasele aflate în apropiere: Estival, Terasa Siret, Bueno, etc.
Servicii fara plata: pastrarea obiectelor de valoare, transportul si depozitarea bagajelor, comenzi taxi, informatii turistice si culturale, informatii privind orarul mijloacelor de transport, presa locala la receptie, telefon public la dispozitia turistilor, trezirea turistilor la cerere, rezervari de locuri la restaurant, procurarea de bilete la spectacole, serviciu de comisionariat-curierat, pastrare obiecte uitate, primirea si transmiterea corespondentei si mesajelor turistilor, acordarea primului ajutor in caz de urgenta (trusa medicala), etc.
Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcat, curatatorie, curatat incaltamintea, vanzare de marfuri si articole de stricta necesitate, fax, copiator, închirierea de cearceafuri pentru plaja, închiriere de jucarii si articole de plaja inchiriere de umbrele pentru ploaie închiriere de jocuri (table, sah, etc.).

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
WiFi gratuit
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Pana la 100 m de plaja
Parcare gratuita

Locatie