Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Mamaia Alezzi cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartamentele sunt situate in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge (bar + terasa) si farmacie.


Apartament Mamaia Alezzi
Fiind compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa a cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living.
Apartamentul este foarte spatios, fiind amplasat intr-o cldire noua. Acesta beneficiaz de un interior plcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 140 in living si TV in dormitor de 110, cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl B7, et. 3, ap. 59 , complex Alezzi
Balcon cu iesire din toate camerele


Studio Mamaia Alezzi
Situat in Mamaia Nord, in Resort Alezzi, apartamentul va garanteaza o vacanta de neuitat, fara griji, deoarece va pune la dispozitie toate facilitatile resortului gratuit. In incinta apartamentului avem 2 smart TV, dressing, pat dublu, canapea extensibila. Pentru confortul dumneavoastra bucataria este utilata si mobilata, cu loc de luat masa. Va punem la dispozitie masina de spalat rufe, fier de calcat, uscator de par. Are iesire pe terasa din ambele camere. Ca facilitati gratuite aveti acces la centru spa, piscina exterioara si interioara, sauna, jacuzzi, sala de fitness, loc de joaca pentru copii. Tot in resort gasiti farmacie, gelaterie, cafenea, restaurant, magazine. La doar 10 m de locatie se afla promenada si plaja Zanzibar.
Apartamentul dispune de:
Dormitor:
a TV Smart diagonala 110 cm
a pat matrimonial
a canapea extensibila
a aer conditionat
a baie: a cabina de dus
a dressing
Living:
a TV Smart diagonala 140 cm
a uscator par
a masina de spalat rufe
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl B8, et. 4, ap. 85, complex Alezzi


Apartamentect Vlad Alezzi
Situat la malul marii in cel mai mare si complex resort din Mamaia Nord, Vlad Alezzi va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc. Datorita pozitiei la un etaj superior aveti parte de un peisaj extraordinar de frumos catre mare si plaja. Apartament Vlad Alezzi este ideal atat pentru familii cu copii si nu numai.
Alcatuit din 2 camere, va pune la dispozitie pat matrimonial, canapea extensibila, 2 smart TV. Bucataria este mobilata si utilata modern si nou. Vlad Alezzi este o locatie primitoare,vesela care va binedispune si va ofera un aer familiar. Cumparaturile sunt usor accesibile.
Pentru recreere si timp petrecut cu prietenii gasiti in resort cafenele, terase, restaurante.
Imobilul va ofera gratuit acces la piscina interioara si exterioara, loc de joaca pentru copii, sauna, jacuzzi, sala fitness.
Apartamentul este foarte spatios, fiind amplasat intr-o cldire noua. Acesta beneficiaz de un interior plcut si relaxant, oferind o priveliste de vis de pe terasa.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 140 in living si TV in dormitor de 110, cu o gama variata de posturi . Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat)
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6 Bl B9, et. 7, ap. 141, complex Alezzi


Apartament Relax 1 Alezzi
Este o locatie eleganta care ofera un aer familiar turistilor. Are o suprafata generoasa de 50 mp, format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie, bucatarie open space mobilata si utilata modern, zona de luat masa.
Pentru petrecerea timpului liber gasiti in complex restaurante, terase, gelaterie, cafenea.
Relax 1 Alezzi va ofera gratuit acces la centru spa, piscina interioara si exterioara, sala fitness, jacuzzi, sauna umeda si uscata, loc de joaca pentru copii. Accesul la plaja este extrem de rapid deoarece complexul este situat la doar 10 m de plaja si promenada.
Proprietatea are aparat de aer conditionat, TV , cu o gama variata de posturi,plus NETFLIX. Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere a 62 mp
Locuri de cazare : 4 pers.
Balcon
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6 Bl B9, et. 4, ap. 87, complex Alezzi


Apartament Relax 2 va propune o experienta de neuitat la malul marii, fiind situat in cadrul Resortului Alezzi, in cea mai trend zona a litoralului romanesc, Mamaia Nord.
Apartamentul ofera cea mai buna cazare de pe litoral si va asigura tot confortul pentru o vacanta placuta cu familia impreuna cu copii sau in cuplu. Cu o atmosfera calda, Apartament Relax 2, poate caza 4 persoane pentru un sejur de neuitat.
Decorat in nuante calde si primitoare, Relax 2 pune la dispozitie tot confortul de acasa. Ca faciliati dispunem de pat matrimonial, canapea extensibila, 2 smart TV, dressing.
Nu in ultimul rand bucataria este mobilata si utilata complet cu produse de cea mai buna calitate.
Relax 2 Alezzi va ofera gratuit acces la centru spa, piscina interioara si exterioara, sala fitness, jacuzzi, sauna umeda si uscata, loc de joaca pentru copii.
Accesul la plaja este extrem de rapid deoarece complexul este situat la doar 10 m de plaja si promenada..
Proprietatea are aparat de aer conditionat, TV, cu o gama variata de posturi, plus NETFLIX. Oaspetii nostri au acces nelimitat la internet prin wi-fi de mare viteza, electrocasnice (apartamentul fiind dotat cu tot ce este necesar, inclusiv masina de spalat).
Distanta pana la plaja: 20 m
2 camere a 62 mp
Locuri de cazare : 4 pers
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6 Bl B9, et. 4, ap. 83, complex Alezzi
Loc de parcare in afara complexului


Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:
Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii