Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Papaya cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Studio Papaya Beach
Va prezentam o garsoniera situata in Mamaia Nord, in una din cele mai bune zone avand acces la plaja si la cateva puncte de interes ale statiunii. Este o locatie perfecta pentru a va putea relaxa si a petrece timp cu familia sau cu prietenii.
Fiind compus din 1 camere cu acces la balcon, Studioul Papaya Beach are capacitatea de gazduire a 3 persoane fiind dotata cu un pat matrimonial si un fotoliu extensibil.
Studioul este spatios si este amplasat intr-o cladire noua si care beneficiaza de un interior placut si relaxant pentru a spori confortul turistilor.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV avand o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cat si electrocasnice de calitate , precum si loc de parcare in exteriorul complexului.
Distanta pana la plaja : 50 m
Locuri de cazare : 2+1 copil
Adresa: Mamaia-Sat, Str. D9, et.2, ap.12

Apartament Zoom
Apartamentul Zoom este situat pe strada D8 nr 5 in zona plajei Papaya, avand acces imediat la plaja si promenada, deoarece se afla in cea mai moderna si complexa locatie din Mamaia Nord.
Va punem la dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living, fiecare camera fiind dotat cu smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cat mai mare.
Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul turistilor.
Apartamentul Zoom este o locatie primitoare, vesela care va bine dispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Distanta pana la plaja : 20 m
2 camere (dormitor + living) a 62 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D8 nr. 5, ap. 13

Apartament Elite Mamaia Nord
Apartament complet mobilat cu lux de amanunte.
Apartamentul dispunde de:
2 dormitoare si un living
Bucatarie complet utilata
Baie cu cada si dus
Aer conditionat
Masina de spalat, uscator de rufe
Smart tv
Internet
Curte exterioara
Parcare privata

Datorita spatiului pe care il are, capacitatea de gazduire este de 6 persoane, astfel ca apartamentul este potrivit pentru familii cu copii dar si pentru un grup de prieteni pusi pe distractie.
Zona Mamaia Nord de-a lungul timpului s-a extins si s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, astfel ca in momentul actual a devenit una dintre cele mai cautate zone de pe litoralul romanesc.
Zona ofera o multitudine de facilitati precum: restaurante cu specific diferit, baruri, cafenele, magazine, gelaterii, farmacii, terase etc.

Cluburile renumite din zona Mamaia Nord, Nuba, Ego,Fratelli, etc. Se afla la o mica distanta de proprietate. Deasemenea cumparaturile sunt usor accesibile.

Distanta pana la plaja: 100 m
3 camere (2 dormitor + living) a 82 mp
Locuri de cazare : 6 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D 4, nr. , Bl , et. parter, ap. 6.

Apartament Phoenix
Apartamentul Phoenix este situat pe strada D5 nr 3 in zona plajei Papaya, avand acces imediat la plaja si promenada, deoarece se afla in cea mai moderna si complexa locatie din Mamaia Nord.
Va punem la dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living, fiecare camera fiind dotat cu Smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cat mai mare.
Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul turistilor.

Apartamentul Phoenox este o locatie primitoare, vesela care va bine dispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Distanta pana la plaja: 20 m
2 camere (dormitor + living) a 55 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D5

Taxele locale se achita la fata locului.