Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Sunny Beach Alezzi cm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartamentele sunt situate in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).
In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje (astfel, va puteti alege zona unde doriti sa va petreceti ziua relaxant si sa va bucurati de soare).
Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge (bar + terasa) si farmacie.


Apartament Sunny Beach Alezzi
Fiind situat in cel mai mare resort din Mamaia Nord, Sunny Beach va pune la dispozitie un apartament de 3 camere ideal pentru o familie cu copii si nu numai. Pentru cateva clipe de relaxare si pentru a va putea bucura de priveliste, apartamentul este dotat cu terasa care are vedere laterala ctre mare oferind imagini de neuitat.
Apartamentul este alctuit din 2 dormitoare spatioase, dotate cu aer conditionat, paturi matrimoniale, smart TV-uri cu o gama variata de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi punand astfel pret pe confortul de acasa.
Apartamentul este foarte spatios si beneficiaz de un interior plcut si relaxant putand caza 6+1 persoane. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul turistilor.
Apartamentul este o oaza de liniste dar si de distractie deoarece in apropierea sa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna. In incinta resortului sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cat si baruri in care puteti sa va petreceti timpul alturi de familie si prieteni.
Distanta pana la plaja : 20 m
3 camere (2 dormitoare + living) a 92 mp
Locuri de cazare : 6 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6, Bl B10 , ap. 93, complex Alezzi
Loc de parcare in complex
Balcon


Apartament Melody Alezzi
Amplasat in cel mai mare complex din Mamaia Nord, Melody Alezzi este un apartament cochet unde se pot caza 4+1 persoane datorita suprafetei sale generoase fiind format din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie, bucatarie open space mobilata si utilata modern plus zona de luat masa.
Apartamentul este situat printre cele mai frumoase zone din Mamaia Nord datorita restaurantelor si teraselor cu vedere spre mare, Promenada recent renovata cat si a plajor selecte unde va puteti petrece ziua la soare si sa admirati marea.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV cu o gama larga de posturi, internet nelimitat de mare viteza prin Wi-Fi, cat si de electrocasnice de calitate incluzand si masina de spalat rufe sporind confortul de acasa.
Pentru petrecerea timpului liber in Complexul Alezzi sunt amenajate localuri, cafenele, farmacii cat si baruri in care distractia nu lipseste niciodata.
Apartamentul este situat pe strada D13, nr. 6 Bl B10, etaj 6(bloc cu lift) ap 122 in Complex Alezzi.


Apartament Gloria Alezzi
Amplasat in cel mai mare complex resort din Mamaia Nord, va punem la dispozitie un apartament cu suprafata de 59,50 mp fiind alctuit dintr-un dormitor matrimonial dotat cu smart TV si dressing si un living open space cu canapea extensibila si smart TV. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei. Apartamentul dispune si de tersa cu vedere laterala ctre mare, fiind mobilat ofera turistilor o panorama de vis.
Apartamentul este situat in una din cele mai bune zone ale statiunii avand acces la plaje selecte, la restaurante cu specific grecesc si nu numai, la Promenada recent renovata iar pentru iubitorii de viata nocturna cluburile sunt situate la cea mai mica distanta de locatie.
Etaj 7 (bloc cu lift) a statiunea Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl B9, ap 131, complex Alezzi


Apartament Isabela Alezzi
Situat in cel mai mare resort din Mamaia Nord, Apartamentul Isabela Alezzi are acces rapid la punctele de interes ale statiunii, in zona sunt cele mai exotice plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Apartamentul este o oaza de liniste dar si de distractie deoarece in apropierea sa sunt cluburi selecte pentru iubitorii de viata nocturna.
Proprietatea este dotata cu aer conditionat, smart TV in dormitor si in living avand o gama larga de posturi, acces nelimitat la Wi-Fi de mare viteza, cat si la electrocasnice de cea mai buna calitate plus masina de spalat rufe.
Apartamentul este foarte spatios si beneficiaz de un interior placut si relaxant putand caza 4+1 persoane, avand o priveliste spre mare. Bucataria este mobilata si utilata cu electronice si electrocasnice noi sporind astfel confortul casei si a turistilor.
Distanta pana la plaja: 20 m
2 camere a 62,50 mp
Locuri de cazare : 4 + 1 copii
Mamaia Nord, strada D13 nr. 6, Bl B10, et. 7, ap. 140, complex Alezzi
Balcon


Apartament Sailors Nest Alezzi
Fiind situat la malul marii, in cel mai mare complex resort din Mamaia Nord, va punem la dispozitie un apartament cochet unde se pot caza 4 persoane deoarece este dotat cu pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living, fiecare camera fiind dotat cu smart TV si Wi-Fi de cea mai buna calitate la o viteza cat mai mare. Terasa este amenajata pentru a va bucura de liniste plus de o panorama deosebita asupra marii si a statiunii.
Apartamentul este foarte spatios, cu o bucatarie complet utilata si mobilata, dotata cu electronice si electrocasnice noi, masina de spalat rufe sporind confortul casei si al turistilor.
Apartamentul Sailors Nest este o locatie primitoare, vesela care va bine dispune si va ofera un concediu de neuitat pe litoralul romanesc.
Etaj 7 (bloc cu lift) a statiunea Mamaia Nord, strada D13 nr. 6D, Bl M, ap 138, complex Alezzi


Turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului:
Sala de fitness
Spa
Sauna umeda si uscata
Piscine in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi
Loc de joaca pentru copii


Taxele locale se achita la fata locului.