Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere generala:Hotel Arcadia face parte din Complexul Rezidential Marina Regia Residence si este un hotel de 4 stele care ofera oaspetilor sai, pe langa dotarile de calitate, liniste, intimitate si posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii.


Arcadia Hotel reprezinta un concept unic de boutique hotel si impresioneaza prin luxosul design interior.


Localizare : Hotelul Arcadia 4 stele se afla in nordul statiunii Mamaia , pe plaja.


Dotari generale:Hotelul dispune de 24 de camere duble si doua apartamente, dispuse pe doua nivele si mansarda, restaurant ,bar , loc de joaca pentru copii, sala de conferinta, internet , parcare.


Dotari camere: Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, mobila executata la comanda, parchet din lemn masiv, lenjerie de lux, bai placate cu piatra naturala, televizoare LCD si televiziune satelit, balcoane (o parte din camere ).


Servicii de masa:Colonial Club Restaurant & Bar ofera locatia perfecta pentru a savura o bucatarie moderna si atractiva, precum si cocktail-uri si vinuri fine.


Arcadia Bar si Opium Garden completeaza experienta oferind bauturi fine inainte si dupa masa.Mic dejun in sistem bufet.Arena Restaurant & Bar


Romeo & Juliet Restaurant



Servicii incluse in tarif : sezlong pe plaja(in limita locurilor disponibile), internet, parcare(in limita locurilor disponibile), acces la Infinity Pool din cadrul Area Regia Hotel & Spa.De asemenea turistii beneficiaza de 50% reducere la Aqua Area(piscina interioara, saune, sala de fitness) din cadrul Arena Regia Hotel &Spa.


Facilitati copii :

- Copiii intre 0-3 ani beneficiaz de gratuitate la cazare si masa- in functie de disponibilitate si in urma unei rezervari se acorda baby-coat ;


- Copiii intre 3-12 ani achita: 25 Eur /noapte /camera


Accesul cu animale in hotel este interzisa.

Locatie