Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Complex Bunga Bunga 3 stele din Mamaia Nord este un complex de vile deschis in anul 2015 si situat la aproximativ 250 metri de plaja si in imediata apropiere a plajelor Paradiso, Rapane, Kazeboo, Sunwaves. Complexul pune la dispozitia turistilor 10 camere duble si 3 apartamente dotate corespunzator clasificarii.
Dotari generale: 10 camere duble si 3 apartamente; terasa; camera de bagaje; WiFi internet; parcare
Dotari camera: Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale, TV LCD, minibar, aer conditionat, baie proprie, acces internet WiFi.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
WiFi gratuit
Pana la 350 m de plaja
Parcare gratuita

Locatie