Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COMPLEX CORABIA PIRATILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 2 km de statiunea Mamaia in zona de nord si la 313 metri de malul marii, Clubul de vacanta Corabia Piratilor este printre putine locatii de pe litoral dedicate familiilor cu copii si grupurilor de prieteni. Clubul de vacanta Corabia Piratilor dispune de o diversificata oferta a serviciilor de cazare: studiouri pentru 2 persoane, garsoniere confort si familia pentru 2-4 persoane, apartamente duplex Familia si Confort pentru 4-6 persoane si apartamente tip duplex Prietenii pentru 7-9 persoane. Spatiile de cazare dispun de urmatoarele facilitati dedicate activitatilor de divertisment: terasa si peluza proprie, piscina adulti si copii, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, locuri de joaca pentru copii si socializare. Suprafata totala a complexului este de 10 000 metri patrati.Pentru a intregi imaginea aparte a clubului, aici veti gasi replica corabiei Mayflower, ce gazduieste salonul pentru mic dejun,restaurantul si barul.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Piscina exterioara
WiFi gratuit
Parcare gratuita
Apartamente

Locatie