Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ALMAR LUXURY

   Strada D12 Nr 5c, Mamaiasat 905700, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Almar Luxury 4 stele Mamaia Nord este un hotel nou, situat la 200 de metri de plaja din Mamaia Nord.

Hotel Armar Luxury ofera turistilor dotari si servicii specifice clasificarii de 4 stele. Interiorul hotelului este amenajat cu elemente din marmura si lemn masiv, in culori elegante si odihnitoare. Camerele sunt spatioase, avand suprafata cuprinsa intre 30 si 100 mp.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Almar Luxury ofera oaspetilor sai un restaurant cu terasa, piscina, sala de conferinta, bar, parcare gratuita, gradina amenajata.
Serviciile de masa se pot asigura in restaurantul si pe tarasa hotelului, meniul fiind inspirit din bucataria mediteraneana.

Facilitati hotel:

12 camere duble deluxe, 4 suite superioare, 2 suite cu 1 dormitor, 3 suite cu 2 dormitoare, 2 suite family, 1 penthouse; restaurant; terasa; gradina; parcare; piscine; sala de conferinta

Facilitati camere:

Toate camerele au in dotare minibar, sistem de climatizare, seif, televizor cu diagonala de 109 cm, telefon, baie dotata cu produse cosmetic, uscator de par, halite si papuci, internet.
Camerele double Deluxe au 30 mp si pot fi cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, au balcon cu vedere sprepiscina sau spre mare.
Suita cu 2 dormitoare are 48 mp. Capacitatea de cazare: 2 adulti si 2 copii sau maxim 4 adulti si 2 copii.
Suita cu 1 dormitoar are 35 mp, si este formata din living si dormitor. Capacitatea de cazare: 2 adulti. Pentru un copil se poate amplasa un pat suplimentar.
Suita Family - Capacitatea de cazare: 2 adulti si 1 copil.
Suita superioara cu vedere la mare are 48 mp este formata din living, dormitor si balcon cu vedere spre mare.
Apartamentul penthouse are 100 mp, living, dormitor si o terasa de 80 mp.

Facilitati:

Piscina cu sezlonguri, parcare privata gratuita, internet, room-service, servicii de spalatorie, camera depozitare bagaje etc.

Locatie:

200 de metri de plaja din Mamaia Nord

Oferte disponibile de vacanta la Hotel Almar Luxury 4* din statiunea Mamaia litoral România

Hotel Almar Luxury, Mamaia, oferte litoral Romania,

Hotel Almar Luxury, Mamaia, oferte Cazare cu mic dejun,

Hotel Almar Luxury, Mamaia, Litoralul Romanesc, Romania, 1 decembrie, litoral vara 2021, oferte de cazare, sejur si vacanta, Mic dejun, transport Fara transport. Rezerva online prin Air Tour Travel

Rezerva online la Hotel Almar Luxury, Mamaia, cu AIR TOUR TRAVEL.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta la Hotel Hotel Almar Luxury.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Piscina exterioara
Sezlong si umbrela la piscina gratuit
Adults ONLY
WiFi gratuit

Locatie