Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BEST WESTERN SAVOY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Best Western Savoy 4 stele este unul dintre cele mai nordice hoteluri ale statiunii, fiind situat aproape de iesire catre orasul Navodari. Hotel Best Western Savoy Mamaia este amplasat la mai putin de 20 de metri de plaja cu nisip fin. Cele 131 de camere duble si apartamente din cadrul Hotel Best Western Savoy Mamaia sunt spatioase si au vedere catre mare. Hotel Savoy Mamaia mai cuprinde baruri, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri si o piscina exterioara cu circuit inchis. Hotel Savoy Mamaia este ideal atat pentru turismul de vacanta, cat si pentru cel de afaceri.
Dotari generale: 131 de camere duble si apartamente; restaurant, terasa, baruri; piscina cu circuit inchis pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele; 3 spatii de joaca pentru copii supravegheate; sali de conferinte, parcare gratuita
Dotari camera: Camerele din incinta Hotel Savoy Mamaia sunt impartite in: camere duble standard, camere duble family, apartamente junior, apartamente senior, apartamente executive si apartamente matrimoniale.
Toate camerele au in dotare: sistem de acces pe baza de cartela, aer conditionat, TV, internet wireless, telefon, seif, minibar, uscator de par, balcoane largi cu vedere la mare, baby cot, paturi suplimentare. Exista camere pentru fumatori.
Camerele duble family au o suprafata mai mare si au in plus o canapea extensibila.
Apartamentele junior sunt compuse din dormitor matrimonial, living cu o canapea extensibila, chicineta, baie cu dus/cada.
Apartamentele senior cuprind un dormitor, living cu o canapea extensibila, bar, baie cu dus si jacuzzi.
Apartamentele executive (2 cu balcoane mari) au vedere panoramica la mare si sunt situate la etajele 7 si 8, avand o suprafata de 80mp.
Apartamentele matrimoniale (2 cu terasa), situate la etajele 5 si 6 ale Hotel Savoy Mamaia, au vedere frontala la mare, terasa (40mp) cu sezlonguri si cuprind un living cu canapea extensibila si birou utilat, 2 bai cu cada jacuzzi si dus si un dormitor cu pat matrimonial.
Servicii: Mic dejun - bufet suedez: include apa plata/minerala, ceai, cafea, racoritoare.
Pachetul Demiexclusive - contine cazare, mic dejun, cina in prima zi de cazare si dejun in urmatoarele zile (sub forma de bufet + bauturi incluse in timpul meselor), acces la Dreamer Bar Piscina (intre orele 09:00-20:00), Escape Bar-Lobby (intre orele 10:00-22:00), bar plaja (intre orele 09:00-18:00), acces gratuit la piscinele hotelului (cu sezlong si umbrele in limita disponibilitatii), La Domnul Girafa (Academia de Joaca, console Wii, teatrul de papusi, face painting, kids disco & karaoke), parcare auto (in limita disponibilitatii).
Pachetul All Inclusive - contine cazare, mic dejun, cina in prima zi de cazare, dejun si cina in urmatoarele zile. In afara de facilitatile incluse in pachetul Demiexclusive, Pachetul All Inclusive include si accesul la Pull Snack servit la Dreamer Bar Piscina (intre orele 17:00-18:00 cu pizza, foccacia si hot dog), acces gratuit pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a 2 sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera.
Animalele de companie sunt acceptate in incinta Hotel Savoy Mamaia contra unei taxe.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Massage
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Elevator
Children playground

Locatie