Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BICAZ PIRATES RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Pirates Resort Mamaia (fost Hotel Bicaz), reclasificat la 3 stele, isi intampina turistii incepand cu vara 2016 cu un nou nume si un nou concept, prietenos atat cu cei mici dar si cu cei mari, al unei vacante-aventura desfasurata la malul Marii Negre alaturi de pirati, comori si legendele lor.
Astfel, Hotel Pirates Resort a amenajat spatii tematice in tot hotelul, un restaurant cu terasa in aer liber si nume sugestiv „Pirates Island”, mini-club de joaca pentru copii, toate intregite de spectacole de magie si iluzionism, seri cu muzica live, concursuri cu premii, petreceri dansante si alte surprize menite sa creeze o atmosfera vesela si relaxanta.
Hotel Pirates Resort Mamaia este situat in nordul statiunii, la doar 10 de metri de plaja si se invecineaza cu hotelurile Vega, Apollo si Siret.
Construit perpendicular pe tarmul marii, ofera camere si apartamente cu vedere spre mare sau cu vedere spre parcare.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Pirates Resort pune la dispozitia turistilor un restaurant care serveste preparate apartinand bucatariei internationale, o terasa in aer liber cu vedere la mare si inconjurata de spatiu verde, un bar si loc de joaca pentru copii.
Toate spatiile comune si camerele beneficieaza de internet Wi-fi gratuit.
Dotari generale: 158 camere duble, 8 apartamente; piscina pentru adulti si copii, cu apa incalzita; restaurant „Pirates Island”; internet WiFi; terasa; bar „Jack’s Bar”; beach-bar; camera bagaje; parcare gratuita (112 locuri); mini-club si loc de joaca pentru copii „Parrot’s Land”
Dotari camere: Camerele duble standard au bai cu dus, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, aer conditionat, mocheta, telefon international, geamuri termopan, uscator de par, balcon dotat cu mese si scaune din plastic, internet Wi-fi.
Camerele duble superioare sunt complet renovate in 2018-2019 in aceeasi tematica ca si camerele privilege (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.). Camerele nu beneficiaza de vedere la mare.
Apartamentele superioare sunt alcatuite din living dotat cu o canapea extensibila, complet renovate in 2018-2019 in aceeasi tematica ca si camerele privilege (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.). Au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Camerele duble Privilege si Apartamentele Privilege sunt situate in corpul orientat catre Hotelul Vega (cu vedere laterala la mare) la etajele 1,2 si 3, sunt complet renovate in 2017-2018, au un grad de confort ridicat si sunt tematice(fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.).
Camerele duble Bunk Bed sunt situate in corpul Blue la etajele 2 si 3, vor fi complet renovate in 2019-2020, au in dotare un pat matrimonial si un pat suprapus destinat copiilor, sunt tematice (fiecare camera reprezinta stilul membrilor echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar etc.) si se vor adresa familiilor cu copii (capacitate camera 2 adulti si 2 copii). Camerele nu beneficiaza de vedere la mare.
Servicii: PISCINA EXTERIOARA TEMATICA CU APA INCALZITA functioneaza in perioada 28 aprilie - 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de minim 24 grade si maxim 30 grade indiferent de perioada.
Hotelul ofera program de entertainment (zilnic in perioada 09 iunie-08 septembrie) atat pentru adulti cat si pentru copii: miniclub, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara, etc.
Serviciile de masa in perioada 08 iulie-22 august se servesc sub forma de bufet suedez (mic dejun si pranz). Pranzul in regim All inclusive va include suplimentar si bauturi non-alcoolice (ceai, cafea, apa, bauturi racoritoare) si bauturi alcoolice autohtone (bere draft, vinul casei si bauturi alcoolice spirtoase produse in Romania).
La check-in turistii vor primi bratari pentru identificare.
Alte servicii: Parcare, internet Wi-fi, acces la locurile de joaca, spectacole de divertisment etc.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Children playground

Locatie