Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BLUE BEACH STUDIOS

   Aleea Lamia Nr 6, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Blue Beach Studios se află în partea de nord a stațiunii Mamaia, în zona Summerland. Are o amplasare excelentă pe o plajă de nisip de la Marea Neagră. Oferă WiFi gratuit şi parcare gratuită.
Șezlonguri şi umbrele pe plajă sunt disponibile la un cost suplimentar. Există un loc de joacă pentru copii. Restaurantul are terasă şi oferă preparate greceşti à la carte. În fiecare seară vă puteţi bucura de muzică live grecească şi internaţională. Micul dejun este oferit în sala de mic dejun.
Blue Beach Studios include 2 vile spaţioase şi luminoase, cu apartamente în sistem self-catering utilate complet. Oaspeţii pot savura cafeaua de dimineaţă sau se pot relaxa după o zi plină pe terasa sau balconul privat, care are vedere directă sau parţială la mare.
Blue Beach se află la câteva minute de mers pe jos de facilităţi de sport și kitesurfing, de diverse cluburi care asigură o viaţă de noapte intensă, în special în weekend. De asemenea, în apropiere există baruri pe plajă, o zonă comercială şi o staţie de autobuz şi taxi.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Plaja privata
Situat pe plaja
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie