Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Central Mamaia este amplasat in partea nordica a statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja. Hotelul este construit pe 3 etaje si ofera cazare in cele 119 camere duble de care dispune. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon international, baie cu dus si balcon. Restaurantul, cu o capacitate de 100 persoane in salon si 240 de persoane pe terasa, ofera un meniu cu specialitati romanesti si internationale. Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa-restaurant unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live. Hotelul este prevazut cu loc de joaca pentru copii, amenajat pe spatiul verde dintre hotel si faleza. Hotel Central dispune de parcare proprie, in limita locurilor disponbile.
Dotari generale: 119 camere duble; restaurant cu terasa, terasa la piscine; bar in lobby, bar la piscine; piscina adulti si copii; loc de joaca pentru copii exterior; lift, rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati; internet wireless in camere si in spatiile comune; sala de conferinte (60 locuri); camera bagaje; baby cot; parcare gratuita (30 locuri); parcare contra cost (150 locuri)
Dotari camera: Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu televiziune prin cablu, internet wireless, minibar, telefon international, baie cu dus, uscator de par la cerere, gresie, plasa impotriva tantarilor si balcon mobilat. Camerele sunt decorate diferit in functie de etajul la care sunt amplasate (parterul si etajul 2 – rosu, etajul 1 – alb, etajul 3 – verde).
Pentru camerele cu vedere la mare, se achita suplimentar la receptia hotelului, in functie de disponibilitatea la momentul cazarii.
Servicii: Internet wireless, seif la receptie, room service (contra cost), scaun copii in restaurant, plata cu cardul.
Se accepta animale de companie talii mici, contracost, se achita la receptie - 44 lei/zi.
Plaja privata - contra cost.
Farmacie- contra cost.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Massage
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Garden
Children playground
Paid parking
Fridge
Pets allowed
Credit card accepted

Locatie