Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Condor 4 stele Mamaia este construit in centrul statiunii, in dreptul sensului giratoriu din Zona Cazino, pe partea cu marea, la doar 100 de metri de plaja. Beneficieaza astfel de o pozitionare buna pentru cei care doresc sa fie aproape de agitatia, dar si de facilitatile zonei Cazino, fiind astfel amplasat la foarte mica distanta de restaurante, terase, magazine, Telegondola si plaja. Printr-o plimbare de 15 minute se ajunge usor la Aqua Magic si Satul de Vacanta.
Hotel Condor Mamaia are sase etaje dispuse in trepte si este deservit de doua lifturi moderne. In vecinatatea lui sunt hotelurile Scapino si Albatros. Hotel Condor este construit perpendicular pe tarmul marii, astfel incat, de pe majoritatea balcoanelor, se vede marea intr-o parte si Lacul Siutghiol in cealalta.
Dotari generale: 131 camere duble, 6 camere single, 2 apartamente; restaurant, salon pentru mic-dejun; internet WiFi; lifturi (2); terasa; bar; schimb valutar, magazine; sala de fitness, salon masaj; sala de conferinte; camera pentru persoane cu dizabilitati; camera pentru bagaje; loc de joaca pentru copii; baby cot; parcare proprie
Dotari camera: Camerele din cadrul Hotel Condor Mamaia sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor LED, cablu tv, telefon, internet, uscator de par, seif, balcon cu mobilier, plasa impotriva tantarilor.
Servicii: Acces internet wireless in camere si spatiile publice, parcare in limita a 50 de locuri disponibile, camera de bagaje, servicii de spalatorie, aparat de curatat pantofii la receptie. Restaurant Condor are o capacitate de 250 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa. Sala de conferinte este echipata modern si are o capacitate de 90 de locuri.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Massage
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Children playground
Travel agency
Ironing service
Smoking area
Breakfast area
Souvenirs/Gift shop
Currency exchange
Airport transfer
Newspaper
Shoe shine
Bridal suite

Locatie