Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Dacia Sud 3 stele este situat la intrarea in statiune dinspre Delfinariu, la cativa pasi de malul marii, alaturi de Hotel Bavaria Blu. Deschis pe durata intregului an, Hotel Dacia Sud Mamaia isi primeste oaspetii in cele 150 de camere si garsoniere modernizate. Masa poate fi servita in salonul restaurantului, renovat complet in 2012, sau pe terasa orientata catre mare. Pe langa facilitatile mentionate mai sus, Hotel Dacia Sud Mamaia mai dispune de sala de fitness, salon de infrumusetare, sala de conferinte, spalatorie-curatatorie, parcare proprie si facilitati pentru persoanele cu handicap.
Dotari generale: 140 de camere duble,2 garsoniere; restaurant, terasa, bar; sala de fitness, salon de masaj si infrumusetare; sala de conferinte cu dotari complete; internet WiFi; camera bagaje; rampa de acces pentru persoane cu handicap; parcare (contra cost)
Dotari camera: Toate camerele duble din incinta Hotel Dacia Sud Mamaia au fost renovate in 2019-2020 si au in dotare: 2 paturi separate (90/200), aer conditionat, internet wireless, minibar, TV LCD cablu, telefon, uscator de par, mocheta, plasa tantari. O parte din camere au balcon.
Garsonierele sunt formate dintr-o singura camera mai spatioasa au in dotare pat matrimonial si canapea extensibila, baie cu dus, minibar si aer conditionat, balcon, pardoseala cu mocheta si gresie, internet wireless, minibar, TV LCD cablu, plasa tantari.
Apartamentele dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, aer conditionat, TV LCD cablu, minibar, baie cu dus, balcon, internet wireless, pardoseala cu mocheta si gresie, plasa tantari.
Servicii: Hotel Dacia Sud va pune la dispozitie servicii de spalatorie/curatatorie si internet wireless.
Restaurantul hotelului are o capacitate de 200 de locuri, iar terasa are o capaitate de 100 de persoane.
Sala de conferinte este complet dotata si poate gazdui pana la 130 de persoane.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Currency exchange
Dry cleaning

Locatie