Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotelul Dedal din Mamaia Nord este situat la 200 de metrri de plaja, are lounge comun, bar, piscina sezoniera in aer liber si gradina. Acest hotel de 3 stele ofera WiFi gratuit, receptie deschisa nonstop si depozit de bagaje.
Dotari generale: 46 de camere duble si 4 apartamente; parcare gratuita; piscine; wifi gratuit; bar; terasa; piscina pentru adulti si copii
Dotari camera: oate camerele hotelului au baie privata.
Servicii: seif; camere nefumatori; camere bagaje

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Peste 350 m de plaja
Piscina exterioara
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie