Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotelul Del Mar 4 stele este situat la intrarea in statiunea Mamaia, la numai 150 m de plaja cu nisip si la cativa pasi de parcul Aqua Magic. Ofera acces gratuit la o piscina sezoniera, o sala de fitness si o sauna. Accesul WiFi este disponibil gratuit pe intreaga proprietate. Hotelul are parcare privata. Alte facilitati oferite de hotel includ un lounge cu biliard, un teren de joaca pentru copii, precum si servicii de masaj, la un cost suplimentar. Camerele si suitele sunt spatioase, avand aer conditionat si mobilier elegant. Toate unitatile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si un balcon mare. Baia este dotata cu dus si uscator de prosoape. Oaspetii pot savura preparate italienesti la terasa de la piscina, dar si o gama larga de mancaruri internationale la restaurantul hotelului, care are si o terasa de vara.
Hotelul Del Mar este situat la numai 15 minute de centrul istoric al orasului Constanta si la 45 de minute de mers cu masina de Aeroportul Mihail Kogalniceanu.
Dotari generale: 70 camere duble standard, 6 Duble Executive cu vedere la mare, 5 Junior Suite, 6 Senior Suite, 2 VIP Suite, 2 Executive Suite; restaurant London, bar and lounge; sali de conferinte; sala de fitness si sauna; salon de masaj; piscina exterioara; parcare proprie
Dotari camera: Camerele din cadrul Hotel Del Mar Mamaia sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela, aer conditionat, internet wireless, TV, minibar, telefon, seif, balcon, uscator de par.
Camera dubla standard are o suprafata de 34 mp, pat queen size sau paturi twin, terasa (dotata cu masa si scaune), birou.
Camerele duble Executive sunt dispuse la etajele superioare si dispun de vedere spre mare, suprafata de 34 mp, pat queen size, terasa (dotata cu masa si scaune), birou.
Junior Suite sunt situate la etajele 1,2,3,4 si 5 si dispun de o suprafata de 43 mp, 2 paturi queen size, terasa, fier cu masa de calcat, TV LCD, pachet VIP (fructe, vin, apa).
Senior Suite sunt situate la etajele 1,2 si 3 si o suprafata de 55 mp, format dintr-un dormitor cu pat matrimonial king size, un living spatios cu canapea extensibila, terasa si orientare spre mare, pachet VIP (fructe, vin, apa).
VIP Suite este situat la etajul 5 si dispune de vedere la mare format din living cu canapea, dormitor cu pat queen size,2 fotolii, balcoane, birou, 2 televizoare LCD, au orientare catre mare, pachet VIP (fructe, vin, apa). Suprafata 57 mp.
Executive Suite este situat la etajul 4 si dispune de orientare catre mare, are in dotare un living spatios cu canapea, 1 dormitor, 2 fotolii, balcoane, 2 televizoare LCD, birou, pachet VIP (fructe, vin, apa). Suprafata 59 mp.
Servicii: seif; plaja privata cu sezlong-uri, prosoape pentru plaja si piscina, internet, sala de confeinta, parcare, restaurant, lift, aer conditionat, balcon, sala fitness.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309

NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Sauna
Massage
Outdoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Fitness centre
Free wireless internet
Ironing service

Locatie