Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Dorna Mamaia 3 stele este pozitionat in imediata apropiere a plajei din nordul statiunii. Inconjurat de vegetatie, hotelul va ofera conditii bune de petrecere a vacantei pe litoralul romanesc. Hotel Dorna Mamaia este construit pe 3 etaje si cuprinde 145 de camere duble, o parte dintre ele avand vedere catre mare, iar restul fiind orientate spre lac. Hotelul va pune la dispozitie restaurant, piscina, loc de joaca pentru copii, bar, gradina si parcare.
Dotari generale: 145 camere duble standard sau comunicante; Restaurant, terasa, bar de zi cu servicii all inclusive; piscina cu bar pentru adulti si piscina pentru copii; plaja privata amenajata cu sezlonguri si umbrele; loc de joaca pentru copii, gradina; sala fitnes, sala conferinte; parcare pazita
Dotari camere: Camerele din incinta Hotel Dorna Mamaia sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, televizor/cablu tv, internet wireless, minibar, aer conditionat, telefon, pardoseala din gresie cu covorase, balcon cu mobilier, seif. Suprafata 18 mp.
In camerele duble cu doua paturi exista un fotoliul extensibil cu rol de pat suplimentar (contra cost).
In camerele duble matrimoniale nu se amplaseaza pat suplimentar.
Camerele duble cu canapea au aceleasi dotari ca si camerele duble matrimoniale/twin, dar au in plus o canapea extensibila.
Servicii: Pachetul Cazare cu Mic dejun include: cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca exterioare, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in functie de disponibilitate, acces gratuit la plaja fara sezlong si umbrela asigurate.
Pachetul cu "Demipensiune+" include: cazare, mic dejun, pranz sau cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina in intervalul orar 09:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului in limita disponibilitatii.
Pachetul All Inclusive include: cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-23:00. Acces gratuit la toate locurile de joaca (interioare /exterioare), acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera (doar pentru turistii care achizitioneaza pachetul all inclusive).
Micul dejun este servit intre orele: 08:00 – 10:00/ Pranzul este servit intre orele: 13:00 – 15:00/ Cina este servita intre orele: 19:00 – 21:00.
Se organizeaza de 3 ori pe saptamana cine tematice (greceasca, turceasca, franceza, mediteraneeana,etc) cu divertisment adecvat. Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor la barul restaurantului.
Bar Piscina - ALL INCLUSIVE: (09:00 - 23:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. La barul de la piscina nu se serveste vin. Accesul la piscina hotelului este gratuit numai pentru clientii hotelului in intervalul 09:00-19:00.
Este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in pentru a beneficia de serviciile comandate atat la plaja cat si in complex.
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet suedez sau a la carte in functie de numarul de turisti din hotel. In lunile Iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor , receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.
Servicii gratuite: informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese; trezirea clientilor la ora solicitata; internet wireless; pastrarea obiectelor de valoare(seif in dotarea camerelor); comenzi taximetre; pastrarea bagajelor; acces sala fitness, parcarea in limita disponibilitatii.
Agrement: mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei; 2 mese de tenis; trambulina elastica, spatiu joaca prescolari; loc de joaca pentru copii; sala fitness; darts; biliard; remi si table (in limita disponibilitatii); jogging; fitness si aqua gym la piscina.
Entertainment: Animatie pentru copii in intervalul 10:00 - 12:00 si 17:00 - 19:00 (jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face paiting, baloane modelate, clowni), karaoke pentru copii si adulti, muzica live (instrumentala si vocala).
Serviciile contra cost: servicii spalatorie; servicii postale; servicii fax; vanzari cosmetice, etc.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Car rental
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Garden
Children playground
Ironing service
Fridge
Smoking area
Shoe shine

Locatie