Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL INFINITY

   Strada D1 43, Mamaiasat 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in statiunea Mamaia Nord, considerata cea mai noua statiune a litoralului romanesc, este un spatiu de cazare nou intrat in circuitul turistic in anul 2018, al carui scop este atragerea turistilor prin oferirea unor servicii de calitate si profesionalism.Aflat la 230 de metri de plaja si doar 3 km de perla litoralului romanesc Mamaia, la intresectia a doua cai de acces principale, respectiv drumul ce leaga Constanta de Navodari si strada cu cel mai mare numar de magazine si restaurante, ajungand pana la promenada ce reprezinta simbolul statiunii, imbinand armonios spatiile de cazare cu plaja generoasa, acoperita cu nisip fin, pe care se pot face plimbari lungi, linistite pe malul Marii Negre, beneficiind de o reala cura helio-marina.
Hotelul, datorita amplasamentului, ofera un sejur linistit turistilor ce doresc sa petreaca o vacanta sau un concediu fara griji pe malul marii, intr-o atmosfera relaxanta, venind in intampinarea turistilor cu un spatiu de cazare modern, curat si confortabil, asigurand servicii de inalta calitate. Dispunem de doua locuri de joaca pentru copii: unul situat la demisolul hotelului, cel de-al doilea aflandu-se langa intrarea in terasa.

Camerele sunt dotate cu baie avand cabina de dus, uscator de par, balcon, telefon, televizor LCD, internet wi-fi, instalatie de climatizare individuala, minibar. Lenjeria se schimba la 3 zile, iar prosoapele la 2 zile. Balcoanele sunt dotate cu masuta si doua scaune.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Aer conditionat
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Pana la 350 m de plaja
Parcare gratuita

Locatie