Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Lotus Mamaia este amplasat in partea de sud a statiunii, vis-a-vis de Satul de Vacanta. Facilitati hotel: pastrare obiecte de valoare, bar de zi, parcare contra cost (in limita locurilor disponibile). Hotel Lotus dispune de 130 de camere, din care 60 camere cu pat matrimonial, 60 camere cu 2 paturi si 10 apartamente. Facilitati camere: TV, aer conditionat, minibar, baie proprie. O parte dintre camere nu au balcon.
Descriere camere:
TV, aer conditionat, minibar, baie proprie. O parte dintre camere nu au balcon.
Descriere facilitati:
pastrare obiecte de valoare, bar de zi, parcare contra cost (in limita locurilor disponibile). Hotel Lotus dispune de 130 de camere, din care 60 camere cu pat matrimonial, 60 camere cu 2 paturi si 10 apartamente.
Locatie:
Hotel Lotus Mamaia este amplasat in partea de sud a statiunii, vis-a-vis de Satul de Vacanta.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Bar
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Paid parking

Locatie