Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MODERN

   Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Modern este situat in nordul statiunii, la doar 30 de metri fata de plaja. Facilitati hotel: 84 camere duble superioare, 16 garsoniere, 8 suite si 4 apartamente, 18 camere single la categoria 4 stele si 34 camere duble standard la categoria de 3 stele, restaurant (210 locuri), terasa acoperita (80 locuri), sala de conferinte, piscina exterioara pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi, 2 ascensoare, bar de zi, bar la piscina cu terasa, camera bagaje, mini-teren de badminton sau volei, masa de tenis si masa de biliard, sala fitness, aqua gym si zumba la piscina, darts, remi, table si sauna, plaja privata. Facilitati camere: TV, telefon intern si international, Wi-Fi, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan cu plasa pentru insecte, AC, seif, echipamente sanitare moderne, feon, halat de baie si papuci. Toate camerele au balcon si mobilier nou. Descriere camere: Camere duble standard: capacitatea maxima a camerei Duble Standard: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar, accepta maxim un patut pentru copil 0-2.99 ani. In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copii, cazarea se poate face numai in camerele superioare. Suprafata camerelor duble standard este de 16,5 m2, din care baia de 3.8 mp. Camere duble superioare sunt spatioase si sunt dotate cu pat matrimonial/twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii. Suprafata camerelor superioare este de 23 m2 din care baia 3,8 mp. Garsoniera este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, vesela, etc. Garsoniera are o suprafata de 27 m2 din care baia de 3,8 mp. Suita este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si are o suprafata de 33 mp. Apartamentul are o suprafata de 42 m2 si dispune de un living spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie de 6 mp cu cada.
Descriere camere:
TV, telefon intern si international, Wi-Fi, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan cu plasa pentru insecte, AC, seif, echipamente sanitare moderne, feon, halat de baie si papuci. Toate camerele au balcon si mobilier nou.
Descriere facilitati:
84 camere duble superioare, 16 garsoniere, 8 suite si 4 apartamente, 18 camere single la categoria 4 stele si 34 camere duble standard la categoria de 3 stele, restaurant (210 locuri), terasa acoperita (80 locuri), sala de conferinte, piscina exterioara pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, Wi-Fi, 2 ascensoare, bar de zi, bar la piscina cu terasa, camera bagaje, mini-teren de badminton sau volei, masa de tenis si masa de biliard, sala fitness, aqua gym si zumba la piscina, darts, remi, table si sauna, plaja privata.
Locatie:
Hotel Modern este situat in nordul statiunii, la doar 30 de metri fata de plaja.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Fitness centre
Free wireless internet
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Children playground
Kid-friendly

Locatie