Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARC

   Bdul Mamaia, Mamaia, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Parc 4 stele este amplasat in sudul statiunii Mamaia, aproape de intrare dinspre Delfinariu, la 20 de metri de plaja. Hotelul va ofera conditii de cazare foarte bune si numeroase facilitati de relaxare si petrecere a timpului liber. Hotel Parc Mamaia este construit pe 14 etaje si are in componenta 184 de camere, restaurant, baruri, terasa, piscina, sala de fitness si sala de conferinte. Pe acoperisul hotelului este amenajat un bar unde va puteti relaxa admirand marea, statiunea, Constanta si lacurile din apropiere. Hotel Parc Mamaia functioneaza si in extra sezon.
Dotari generale: 170 camere duble, 14 apartamente; restaurant (190 de locuri), salon mic dejun, bar pe acoperisul hotelului (etaj 14); piscina exterioara (cu sezlonguri incluse in pret); plaja privata (cu sezlonguri incluse in pret); loc de joaca pentru copii (interior); centru de conferinte (60 locuri); WiFi in zonele publice si internet prin cablu in camera; rampa acces persoane cu dizabilitati; salon masaj, cosmetica si coafor; sala fitness; baby cot (gratuit); camera bagaje; parcare gratuita in limita locurilor disponibile
Dotari camera: Toate camerele din incinta Hotel Parc Mamaia sunt dotate cu minibar, TV LED, aer conditionat, telefon, baie propie cu dus, balcon mobilat, seif, uscator par, acces internet prin cablu, mocheta, acces pe baza de cartela, plasa de tantatri. Suprafata: 18 mp.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila pentru 2 persoane si dormitor matrimonial. Se poate monta un pat pliant suplimentar pentru a cincea persoana in dormitorul apartamentului. Toate apartamentele au vedere frontala la mare. Suprafata: 31 mp.
Servicii: Acces gratuit la piscina si plaja hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatilor. Acces gratuit la locurile de joaca pentru copii. Parcare auto gratuita in limita locurilor diponibile.
Restaurantul hotelului are o capacitate de 190 de locuri.
Centrul de conferinte din cadrul Hotel Parc Mamaia este compus din 4 sali cu capacitati diferite si dotari complete.
Salon de masaj si cosmetica, coafor, Sala fitness, room service, scaune pentru copii in restaurant.
  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Massage
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Heating
Children playground
Business centre
Ironing service
Rent a bike service
Souvenirs/Gift shop
Airport transfer
Newspaper

Locatie