Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PHOENICIA LUXURY

   Bulevardul Mamaia Nord 91, Mamaiasat 905701, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Phoenicia Luxury este situat pe plaja, intr-o zona linistita a statiunii Mamaia Nord.
Facilitati hotel: restaurant, parcare privata, internet wi-fi, pat bebe la cerere, sezlonguri incluse la plaja si piscina plus accesul gratuit la facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort: 8 piscine pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita, locuri de joaca pentru copii, centru de jocuri, teatru de vara, facilitati SPA, baza sportiva (teren de fotbal, tenis, volei, baschet), parcare (400 de locuri), parcuri si foisoare , gradina, sala de fitness, sala de conferinte, salon de infrumusetare, masaj, sauna uscata, punct farmaceutic, complex magazine, ateliere de creatie, plaja privata. Hotelul dispune de 180 de spatii de cazare. Facilitati camere: aer conditionat, TV -LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cada, internet -wi-fi, uscator de par, cafetiera, cana de fiert apa, fier de calcat, la cerere, masa de calcat, prosoape de plaja, acces pe baza de card magnetic, balcon, papuci.
Descriere camere: aer conditionat, TV -LCD, telefon, minibar, seif, baie cu cada, internet -wi-fi, uscator de par, cafetiera, cana de fiert apa, fier de calcat, la cerere, masa de calcat, prosoape de plaja, acces pe baza de card magnetic, balcon, papuci.Descriere facilitati: restaurant, parcare privata, internet wi-fi, pat bebe la cerere, sezlonguri incluse la plaja si piscina plus accesul gratuit la facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort: 8 piscine pentru adulti si copii, piscina interioara incalzita, locuri de joaca pentru copii, centru de jocuri, teatru de vara, facilitati SPA, baza sportiva (teren de fotbal, tenis, volei, baschet), parcare (400 de locuri), parcuri si foisoare , gradina, sala de fitness, sala de conferinte, salon de infrumusetare, masaj, sauna uscata, punct farmaceutic, complex magazine, ateliere de creatie, plaja privata. Hotelul dispune de 180 de spatii de cazare.
Locatie: Phoenicia Luxury este situat pe plaja, intr-o zona linistita a statiunii Mamaia Nord.
  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Beauty salon
SPA
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Children playground
Business centre
Therapy and wellness center
Coffee bar
Tennis court
Radio
Souvenirs/Gift shop
Currency exchange
Medical services
Tea and coffee making
Dry cleaning
Newspaper
Library
Babysitting/Child services
All inclusive

Locatie