Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Tomis Mamaia este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, 50 m de Lacul Mamaia. Hotelul a fost renovat complet in anul 2005 si se numara printre hotelurile preferate de turistii care aleg sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc. Hotel Tomis Mamaia va pune la dispozitie camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial si camere triple. Spatiile de cazare sunt amenajate cu mobilier modern si sunt dotate cu aer conditionat, acces la internet wireless, telefon, televizor LCD, minibar, sistem de acces pe baza de cartela, baie cu dus, uscator de par, halate de baie si balcon mobilat. Restaurantul hotelului are o capacitate de 150 de locuri. Terasa care apartine restaurantului are o capacitate de 200 de locuri si va ofera o excelenta vedere frontala la mare. Intre hotel si faleza, pe spatiul verde, este amenajat un loc de joaca pentru copii. Hotelul are plaja privata moderna, prevazuta cu sezlonguri, umbrele si dusuri. Pe plaja exista si un beach bar cu terasa unde va puteti relaxa intre sesiunile de bronzat. Parcarea hotelului are o capacitate de 100 de locuri si este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Dotari generale: 173 camere duble, 13 camere triple; restaurant, terasa cu vedere la mare; loc de joaca pentru copii; plaja privata, beach bar; internet wireless; camera bagaje; 2 sali de conferinta (50 locuri fiecare); parcare proprie
Dotari camera: Camerele duble si cele triple sunt dotate cu aer conditionat, acces la internet wireless, telefon, televizor LCD, minibar, sistem de acces pe baza de cartela, baie cu dus, uscator de par, halate de baie si balcon mobilat, plasa impotriva tantarilor.
Camerele triple au fost renovate in 2018, si sunt compuse dintr-un pat matrimonial (1.60/1.90) si un pat pentru a 3-a persoana (0.90/1.90).
Suita Deluxe cuprinde un spatiu deschis format dintr-un linving cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, aer conditionat, televizor LCD, minibar, uscator de par, Wi-fi, fierbator de apa.
Servicii: Camera pentru bagaje, internet wireless, parcare gratuita, 2 sezlonguri si umbrela/camera.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Children playground
Beach

Locatie