Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la 50 m de plaja. Este construit pe o suprafata de 27.000 mp.
NOU 2020! Amenajarea receptiei si a zonei de lobby intr-un nou concept, dotarea suplimentara a spatiului de joaca pentru copii din exterior cu trambuline, tobogane, casute, leagane, jucarii, aparate noi in zona de fitness!
Dotari generale: restaurant cu specific national si international, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, nepazita, loc de joaca pentru copii, pastrare obiecte de valoare, lobby bar, bar la piscina, bar restaurant, presa interna si internationala.

Dotari camere: aer conditionat, televizor, minibar (racitor), baie cu cada in apartamente, baie cu dus in camere, balcon (40 camere duble nu au balcon), internet wireless, uscator de par, telefon cu linie directa (nationala si internationala), pardoseala cu gresie, uscator rufe, cosmetice personalizate in baie, acces in camera pe baza de cartela magnetica.
In hotel sunt 226 camere duble dintre care 160 camere cu pat matrimonial si 66 camere cu doua paturi. Capacitate: 2 adulti si 2 copii 0-14 ani (neimpliniti) sau 3 adulti. Cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 20 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial sau twin, baie cu dus, alocarea se va face in functie de disponibilitatea hotelului.

Servicii:

SERVICII INCLUSE (gratuite): Parcare auto in limita locurilor disponibile, Internet WI-FI in complex, pastrarea obiectelor de valoare, depozitarea si pastrarea bagajelor, patut bebelus la cerere, Muzica live si program pentru copii, doua locuri de joaca (interior si exterior), acces la terenul de sport intre orele 10.00 - 18.00 (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile, iar utilizarea terenului se face cu prezentarea la receptie), Piscina exterioara incalzita pentru adulti cu sezlong gratuit in limita disponibilului,
Piscina exterioara incalzita cu tobogan pentru copii, Umbrele, Hamac, Balansoar, gratuite la piscina in limita disponibilului, Acces la aparatele de fitness de la piscina, Sauna, jacuzzi, Trezirea clientilor la ora solicitata, comenzi taxi, jocuri divertisment (sah, table, remmy, carti joc, tenis de masa), stand de presa
SERVICII OPTIONALE (contra-cost):
Salon de infrumusetare, Salon de masaj la piscina, Billiard, dartz, Bar lobby hotel,
Restaurante cu specific national si international, Restaurant protap, Cafenea Narghilea,
Apeluri telefonice nationale si internationale, inchiriere sali de conferinta, plaja proprie cu un numar maxim de 280 sezlonguri, care sunt puse la dispozitta turistilor contra cost, indiferent de regimul de masa. Pretul este 10 Lei/ zi/ persoana si nu se va modifica pe durata sezonului 2020.

Servicii masa:

SERVICIILE DE MASA, PENTRU CARE OPTEAZA ADULTII, SUNT OBLIGATORII SI IDENTICE SI PENTRU COPII
DEMIPENSIUNE (mic dejun + pranz + bauturi)
Micul dejun bufet suedez - include apa, ceai, cafea, espresso, bauturi racoritoare.
Pranzul bufet suedez - include apa, ceai, cafea,
bauturi racoritoare, bauturi alcoolice draft.
ALL INCLUSIVE LIGHT (mic dejun, pranz, cina, bauturi)
- Bauturile racoritoare incluse: sucuri acidulate draft gama Pepsi
- Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin de masa draft alb/ rosu, lichior, vodka
- Cafeaua se poate servi nelimitat in timpul zilei intre orele 10 - 21
- Bauturile racoritoare si alcoolice pot fi servite in locurile special amenajate intre orele 10 - 21
Pranzul si cina se vor organiza tip bufet suedez pentru un numar minim de 70 persoane la masa. In cazul in care nu se va atinge acest numar se vor acorda bonuri echivalente valoric cu tarifele standard sau conform reducerilor aplicate prin programul INSCRIERI TIMPURII sau oferte speciale ce pot fi consumate in cadrul restaurantului Majestic Mamaia.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- copiii (0 -2 ani neimpliniti) au gratuitate la serviciile de masa, si nu este considerat primul copil.
- primul copil cu varsta intre 2 - 10 ani neimpliniti, insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in regimul ales de adulti (fara pat suplimentar);
- pentru cel de-al doilea copil cu varsta intre 2 - 10 ani neimpliniti, se vor plati serviciile de masa 50%, iar la cazare are gratuitate cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii (fara pat suplimentar);
- primul cu varsta cuprinsa intre 10 - 14 ani neimpliniti, beneficiaza de 50% reducere la serviciile de masa, iar la cazare au gratuitate cu conditia cazarii in acelasi pat cu adultii (fara pat suplimentar);
- Al doilea copil cu varsta cuprisa intre 10-14 ani neimpliniti beneficiaza de 50% reducere la serviciile de masa,obligatoriu cu un pat suplimentar, contra cost.
- copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor plati serviciile de masa 100%, iar la cazare 50%, patul suplimentar este obligatoriu;
Pentru patul suplimentar se va achita 50% din valoarea locului in camera dubla

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Conference room
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Children playground
Tennis court
Newspaper

Locatie