Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situare: Hotelul este amplasat intr-o zona privilegiata, in centrul statiunii, la numai 50 m de plaja. Are in apropiere puncte de atractie precum telegondola, terenuri de tenis si fotbal, centru comercial, Lacul Siutghiol, Aqua Magic.

Info: Hotelul ,,Unirea' Mamaia formeaza un complex turistic cu traditie pe litoralul romanesc. Plaja din dreptul hotelului este lata, acoperita cu nisip fIn si amenajata cu sezlonguri si beach-baruri. Hotelul are 11 etaje, 3 lifturi, si are 176 de camere duble. Hotelul nu dispune de restaurant propriu, insa masa poate fi servita in restaurantul hotelului ,,National', aflat la cativa pasi.

Camere: Hotelul dispune de 176 de camere duble, din care 132 sunt cu vedere la mare si 44 cu vedere spre Lacul Siutghiol, repartizate pe 11 nivele. Camerele sunt toate la etaj si sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV si minibar.

Restaurant: Masa se poate servi in cadrul restaurantului de la Hotel ,,National', aflat in apropiere. Restaurantul dispune de linie de autoservire. Masa se serveste in sistem ,,bonuri valorice', care pot fi valorificate si la barul din incinta hotelului sau la hotelurile ,,National' si ,,Patria'.

Servicii gratuite: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere

Servicii cu plata: inchiriere jocuri, organizare evenimente speciale, excursii, ziare, vederi, suveniruri

Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului, in limita locurilor disponibile.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Pontonul Mamaia, Satul de Vacanta, telegondola

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Aer conditionat
Bar
Biliard
lift
Restaurant

Locatie