Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARADISO

   Strada Matei Basarab 3, Mangalia 905500, Mangalia, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Hotel Paradiso 3 stele a fost renovat in totalitate in anul 2006 - este fostul Hotel Siemens (Mangalia).
Hotelul este contruit pe 12 etaje si este situat pe faleza, la numai 25 de metri de plaja. Datorita pozitionarii perpendiculare pe tarmul marii, toate camerele au vederea spre faleza.
Una dintre atractiile hotelului este piscina acoperita, cu apa de mare filtrata si incalzita.
Hotelul Paradiso detine una dintre cele mai cunoscute Baze de Tratament de pe litoralul romanesc, iar oaspetii cazati aici pot urma diferite proceduri pentru recuperare sau relaxare.
Hotelul este deschis tot timpul anului.
Dotari generale: 200 camere duble, 60 camere single, 12 apartamente; restaurant, bar, terasa, cofetarie; sali de conferinta (70 locuri); baza tratament cu piscina acoperita (functionala incepand cu 16.05); piscina exterioara; sala de fitness; rampa acces persoane cu dizabilitati; lifturi; magazin de suveniruri, schimb valutar; parcare
Dotari camere: Camerele au in dotare mobilier nou, baie cu dus, televizor, telefon cu linie internationala, frigider, aer conditionat, parchet, internet wireless
Servicii: Pachet all inclusive: mic dejun in sistem bufet suedez intre orele 07.00-10.00, paranz bufet suedez intre orele 12.30-14.30, cina bufet suedez intre orele 19.00-22.00. In timpul mesei in restaurant se pot servi bauturi alcoolice si nonalcoolice autohtone. Intre orele 10.00-18.00 la barul de la piscina si bar hotel se servesc bauturi racoritoare, nonalcolice, ceau, cafea, bere si vin de provenienta autohtona si produse de patiserie cofetarie.
In Baza de Tratament se pot urma urmatoarele proceduri: hidrotermoterapie, hidrokinetoterapie , electroterapie, fototerapie, pneumoterapie, tratamente ginecologice, tratamente complementare etc.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309
NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Shower
Hairdryer
Health treatments facilities
Massage
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Reception desk
Paid parking
Fridge
Souvenirs/Gift shop

Locatie