Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Oituz


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Panesiunea Oituz este localizata ultracentral, aproape de forfota orasului Mangalia si la doar 250 metri e plaja cu nisip fin si intrare lina in apa marii.

Deschisa si in extrasezon, Pensiunea Oituz este o locatie ideala atat pentru turisti, dar si pentru cei ce vin pentru tratament.

Descriere camere:
Decriere camere: Pensiunea este complet renovata, dispune de 2 categorii de camere (cat. A si cat. B), centrala termica proprie. .Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu dus, TV cablu, mobilier nou, balcon (doar camerele cat. A), aer conditionat, frigider. Camerele categoria A accepta pat suplimentar (pat pliant).

Descriere facilitati:
Facilitati: Tratament: se pot efectua diverse tipuri de terapii in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia, situate la 150m de pensiune.

Locatie:
Adresa: Str. Oituz, Nr. 11, Mangalia

Indicatii auto:
La gara din Mangalia se poate ajunge după 10 minute de mers pe jos de la Pensiunea Oituz.

Atractii turistice:
Biserica Sf. Mina
Cetatea Callatis
Edificiului Bizantin
Geamia Esmahan Sultan
Herghelia
Monumentul Eroilor
Mormântul creştin cu psalmi
Muzeul de arheologie Callatis
Muzeul Marinei
Pădurea Hagieni
PeÅŸtera Movile
Port turistic

Politici:
Politica de anulare:
Orice anulare a rezervarii se va face numai in scris (e-mail la adresa rezervari@qholiday.ro). Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea sa va plati taxa de anulare echivalenta cu suma rezervarii