Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sederea in Hotelul Elegance, construit in stil contemporan, va fi completata de un personal atent pentru a face vizita dumneavoastra cat mai placuta cu serviciile de lux oferite.Facilitati camere
Hotelul dispune de 135 camere duble (maxim 3 pers.), 16 camere single, 16 camere triple, 11 camere familiale (maxim 4 pers.), 13 camere suite (maxim 4 pax) si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati fizice. Din totalul camerelor, 60 sunt cu vedere la mare si 133 cu vedere la gradina. Camerele sunt dotate cu: baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat (inclus in tarif), seif, minibar, TV satelit, telefon, balcon.

Facilitati hotel
Hotel dispune de urmatoarele facilitati: 3 restaurante interioare, 2 restaurante exterioare, 2 restaurante cu specific, 6 baruri, echipa de animatie, coafor, salon de infrumusetare, babysitting, mini club piscina pentru copii, doua piscine exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii, plaja este cu nisip si pietricele, sezlongurile, prosoapele, umbrelele si saltelele sunt fara plata, masaj, internet, sala de jocuri, sporturi nautice, darts, centru fitness, masa de fotbal, tenis de masa, biliard si baie turceasca.

Localizare
Hotelul Elegance este situat in minunata coasta a Marii Egee, chiar pe plaja, la 3 km de Marmaris, 5 km de lcmeler si la 95 de km distanta fata de aeroportul international Dalaman.

Facilitati

Aer conditionat centralizat
Amfiteatru
Asistenta medicala
Baby sitter
Baie turceasca
Bar
Biliard
Business Center
Cafea turceasca
Centru de infrumusetare
Centru Spa
Conexiune internet
Credit Card
Darts
Doctor 24h
Echipa de Animatie
Inchirieri biciclete
Inchirieri masini
Internet Cafe
Jacuzzi
Magazine
Massage
Mini-club
Pavilioane pe plaja
Piscina
Piscina exterioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja privata
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala conferinte
Sala de jocuri
Sala fitness
Sauna
Scufundari
Seif
Servicii medicale
Servicii spalatorie si curatatorie
snack bar
Sporturi nautice motorizate
Sporturi nautice nemotorizate
Telefon / Fax
TV prin satelit

Locatie