Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in inima muntilor, intre Piatra Craiului si Bucegi, unde peisajele par neatinse de vremuri, unde gasesti aer curat si racoros, acolo se afla pensiunea Vlahia Inn, in Moieciu de Sus, la mica distanta de Castelul Bran, locul unde natura, istoria si obiceiurile traditionale se contopesc armonios.
Camerele puse la dispozitia dumneavoastra ofera tot confortul si facilitatile necesare unui sejur relaxant: minibar, internet, televizor, baie complet utilata.
12 camere duble
Dotate cu tv/cablu,internet, minibar si baie complet utilata camerele va asteapta sa petreceti o vacanta de 4 stele la preturi convenabile. Fiecare camera dispune de balcon de unde puteti admira peisajul specific satelor de munte.
3 camere Deluxe
Avand dotarile specifice pensiunii noastre, camera `Deluxe` este conceputa astfel incat sa ofere un plus de rafinament sejurului dumneavoastra. Baia prevazuta cu cada pentru hidromasaj, patul matrimonial... intreaga atmosfera va conduce catre intimitate si romantism.
Facilitati: restaurant, bar, loc de joaca pentru copii, drumetii