Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Vlahia Inn

   Moieciu De Sus, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflata in mijlocul muntilor Piatra Craiului si Bucegi, pensiunea Vlahia Inn ofera camere de design si un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca, la doar 16 minute de mers cu masina de Castelul Bran. Accesul la internet Wi-Fi si parcarea privata sunt gratuite.
Camerele elegante sunt prevazute cu TV prin cablu, minibar si baie privata cu uscator de par, halate Li papuci. Unele unitati au balcon, iar altele includ o cada spa privata.
Oaspetii pensiunii Inn Vlahia se pot bucura de atmosfera relaxanta langa semineul cu lemne din restaurant sau cu o bautura la bar. Sambata, optiunile de divertisment includ muzica live Li DJ.
De asemenea, se pot organiza excursii cu ghid in zona, precum si o gama larga de sporturi montane. Exista un patinoar chiar vizavi de proprietate si o statie de autobuz la 30 de metri. Una dintre cele mai inalte platforme naturale de bungee jumping se afla in Cheile Rasnoavei, la 20 km.