Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

In inima muntilor, intre Piatra Craiului si Bucegi, unde peisajele par neatinse de vremuri, unde gasesti aer curat si racoros, acolo se afla Pensiunea Vlahia Inn, in Moieciu de Sus, la mica distanta de Castelul Bran, locul unde natura, istoria si obiceiurile traditionale se contopesc armonios.

Accesul la internet Wi-Fi si parcarea privata sunt gratuite.

Amenajat intr-un cadru securizat, parculetul este locul ideal unde copilul dumneavoastra
poate sa petreaca o dup-amiaza placuta. Personaje haioase din desenele animate
ii indeamna pe cei mici sa incerce sariturile pe trambulina, sa se dea in
leaganele, balansoarul si topoganele multicolore.

Pensiunea Vlahia Inn ofera camere de design si un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca.

Oaspetii pensiunii Inn Vlahia se pot bucura de atmosfera relaxanta langa semineul cu lemne din restaurant sau cu o bautura la bar. Sambata, optiunile de divertisment includ muzica live si DJ.


Colt de poveste, locul de joaca este un loc fermecat in care
copiii, parintii si bunicii nu se plictisesc niciodata.
Pensiunea Vlahia Inn ofera camere de design si un restaurant care serveste preparate din bucataria romaneasca.

Tipuri de camera:

- Camera dubla standard - Dotate cu tv/cablu,vinternet, minibar si baie complet utilata, camerele va asteapta sa petreceti o vacanta de 4 stele la preturi convenabile. Fiecare camera dispune de balcon de unde puteti admira peisajul specific satelor de munte.

- Camera dubla deluxe - Avand dotarile specifice pensiunii, camera Deluxe este conceputa astfel incat sa ofere un plus de rafinament sejurului dumneavoastra. Baia prevazuta cu cada pentru hidromasaj, patul matrimonial.

- Camera dubla deluxe VIP - Dotata cu jacuzzi in camera si cu o terasa spatioasa camera VIP se adreseaza celor care doresc sa se bucure de lux si eleganta.
Camerele elegante sunt prevazute cu TV prin cablu, minibar si baie privata cu uscator de par, halate si papuci de baie. Unele unitati au balcon, iar altele includ o cada spa privata.

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

De asemenea, se pot organiza excursii cu ghid in zona, precum si o gama larga de sporturi montane. Exista un patinoar chiar vizavi de proprietate si o statie de autobuz la 30 de metri. Una dintre cea mai inalte platforme naturale de bungee jumping se afla in Cheile Rasnoavei, la 20 km.

Locatie