Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA RIO DIVINO (MURIGHIOL)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Rio Divino a fost construita in anul 2014, fiind amplasata intr-o zona linistita, departe de aglomeratia orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol, si dispune de 33 locuri de cazare. Pensiunea aRio Divinoa va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale. Un avantaj in plus este ca accesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie.

Pensiunea dispune de:1 apartament (pat matrimonial, canapea extensibila, jacuzzi), 7 matrimoniale simple, 6 camere twin, 1 camere tripla, sala de conferinta, restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara cu 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol, piscina cu o suprafata de 150 mp, piscina pentru copii, locuri special amenajate pentru pescuit sportive, ambarcatiuni de agreement.

Cazare:
Pensiunea Rio Divino ofera cazare in:

  • 7 camere duble matrimoniale
  • 6 camere duble twin
  • 1 camere triple (paturi separate)
  • un apartament de 4 locuri (pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, vedere lac Murighiol)

Toate camerele beneficiaza de mobilier modern, grup sanitar propriu cu cabina de dus si uscator de par, TV Plasma, TV satelit, acoperire WiFi.
Restaurant: Pensiunea aRio Divinoa este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara, 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol. Meniul restaurantului este specific zonei dar se prepara si mancaruri la alegere pentru toate gusturile.

Facilitati:
Printre facilitatile si serviciile asigurate de pensiunea Rio Divino mentionam:

  • piscina exterioara cu o suprafata de 150 mp., piscina pentru copii; sezlong la piscina
  • sala de conferinta dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, sistem de sonorizare, wireless, aer conditionat. Spatiul se pliaza perfect diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte, lansari de produse, traininguri si diferite reuniuni.
  • parcare
  • locuri special amenajate pentru pescuit sportiv
  • ambarcatiuni de agrement, excursii in Delta Dunarii, Tulcea, Murighiol cu 3 salupe rapide si 6 barci cu motor; plecari cu barcile in diferite zone: spre Sfantu Gheorghe, Uzlina, Caraorman, Crisan s.a.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Locatie