Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Aphrodite Beach este situat pe plaja lata cu nisip din Kalafatis - decorata cu Blue Flag, la 150m de restaurante, 14km fata de centrul Mykonos, 14km fata de aeroport. Plaja Kalafatis este una dintre cele mai bune de pe insula, de aceea hotelul are o pozitie ideala pentru iubitorii de plaja si de apa.

Dotari camere: Hotelul Aphrodite Beach are 3 tipuri de camere: Classic (30 mp), Superior (35 mp) si Suite (70 mp). Camerele dispun de grup sanitar, uscator de par, minibar (la cerere), telefon, A/C, TV satelit, balcon sau terasa. Camerele Classic au vedere la gradina sau laterala la mare, camerele Superior si Suitele au vedere la mare.

Facilitati hotel: Aphrodite Beach are 148 camere moderne si spatioase, receptie, TV lounge, restaurant a la carte, piscina 260 mp, bar la piscina, bar pe plaja, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost), internet wi-fi gratuit in zonele publice si in camere, tenis de masa, biliard, parcare, teren de tenis, de volei, sala de fitness, sauna.

Plaja: lata, de nisip, la 20 m de hotel (peste strada) cu facilitati pentru sporturi nautice

Clasificarea oficiala: 4*

Website: www.aphrodite-mykonos.gr

Locatie