Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Amenajat in stilul tipic insulelor Ciclade, hotelul Petinaros ofera unitati cu acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon sau patio mobilat, cu vedere la gradina sau la piscina. Micul dejun se serveste zilnic in zona de luat masa sau langa piscina. La 5 minute de mers pe jos veti gasi o serie de taverne traditionale, baruri si restaurante, care servesc preparate internationale.


Localizare: se afla la 800 de metri de orasul Mykonos si la 10 minute de mers pe jos de plaja Megali Ammos.


Facilitati hotel: Piscina este inconjurata de palmieri si sezlonguri. Hotelul ofera si o piscina pentru copii. Personalul poate aranja servicii de inchiriere auto, ideale pentru vizitarea satelor din apropiere precum Ano Mera, aflat la mai putin de 8 km. Oaspetii beneficiaza de parcare privata gratuita.


Dotari camera: Toate unitatile hotelului Petinaros au aer conditionat, tavan cu grinzi din lemn, decor in nuante naturale, TV, frigider si uscator de par. Unele includ o chicineta cu plite si fierbator electric.


Plaja: Hotelul se afla la 1km de plaja.


Website: www.petinaros-hotel.galahotels.com

Locatie