Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MYCONIAN AMBASSADOR

   Platys Gialos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Myconian Ambassador Hotel, Mykonos, Grecia

Locatie Zona stațiunii Platis Yialos, la 4 km de Mykonos si 4,5 km de aeroportul Mykonos.

Recomandari Hotelul oferă cazare de lux și o gamă largă de servicii, inclusiv celebrul centru SPA, o mulțime de activitati divertisment și sport. Filozofia hotelului: oferind oaspeților toate condițiile legate de un stil de viață sănătos, adică tot ceea ce contribuie la realizarea armoniei cu natura și restabilirea puterii mentale și fizice. Dacă visați la un sejur relaxant într-o atmosferă de lux și doriți să vă răsfățați, acest hotel este alegerea perfectă.

Descriere camere

Total 70 camere: Sea Breeze SSV (~28 mp), True Blue / True Blue Outdoor Jacuzzi or Private Pool (~28 mp), Suite Azure Private Jacuzzi (~45 mp), Suite Grand Blue Pr. Pool (~35 mp), Suite Horizon Retreat Pr. Pool (~35 mp), Suite Passion Pr. Jacuzzi (~45 mp), Suite Thalassa Pr. Jacuzzi (~45 mp), Suite /Thalassa/Sharing Pool/Private Pool (~45 mp), Thalassa Suites SV (~35 mp), Thalassa Suite with Pr. Pool (~35 mp), Thalassa Suite with Pr. Jacuzzi (~45 mp), Suite True White Pr. Jacuzzi (~45 mp), White Bliss or White B. Private Pool or Private Jacuzzi (~35 mp),Villas 2-Bedrooms PP (~120 mp), Villas 3-Bedroom PP (~150 mp), Villas 4-Bedroom PP (~240 mp), Villas 8-Bedroom PP (~440 mp).
Facilități camere: aer condiționat, ceas, TV prin satelit, TV prin cablu, TV LCD, DVD / CD player (la cerere), telefon direct, acces gratuit la internet Wi-Fi de mare viteză, mini bar, seif, uscător de păr, dus, set de baie, halate de baie și papuci, set de cafea / ceai, aparat de cafea Nespresso, oglindă cosmetică, fier și masă de călcat, meniu de perne, balcon.

Sea Breeze Pat dublu sau două paturi de o persoană.
Suite Azure Private Jacuzzi Suită exclusivă cu duș și cadă separată, pat dublu sau 2 paturi de o persoană și un living cu canapea pot găzdui până la 3 persoane.
Suite Grand Blue Private Pool Camera are un pat dublu king-size sau două paturi de o persoană, precum și o canapea.
Suite Horizon Retreat Private Pool Camera are pat dublu sau de o persoană, precum și o canapea.
Suite Passion Private Jacuzzi Suită cu un living în plan deschis, cu pereți din piatră naturală și acces la o terasă pitorească, cu jacuzzi și șezlonguri moi, care oferă o vedere magnifică asupra Mării Egee. Pat king - size.
Suite Thalassa Private Jacuzzi Terasa cu jacuzzi privat. Această cameră are un pat dublu king - size sau două paturi de o persoană, precum și o canapea.
Suite Thalassa Balcon sau terasă cu vedere la mare. Această cameră are un pat dublu king - size sau două paturi de o persoană, precum și o canapea.
Suite Thalassa Sharing Pool Terasă cu piscină comună, pat dublu king - size, sau 2 paturi de o persoană și canapea.
Suite Thalassa Private Pool Terasă cu piscină privată, pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană și canapea.
Suite True White Private Jacuzzi Suite luxoase, cu un pat regal cu baldachin, duș și cadă, precum și masă dublă, dotată cu produse cosmetice de lux. Paturi duble sau de o persoană.
True Blue Vederi panoramice la mare, balcon sau terasă cu o măsuța de cafea. Pat dublu sau două paturi de o persoană.
True Blue Outdoor Jacuzzi Terasa separată cu jacuzzi și șezlonguri. Pat dublu sau două paturi de o persoană.
True Blue Private Pool Terasă cu șezlonguri și piscină privată. Pat dublu sau două paturi de o persoană.
Villa 2 Brooms Private Pool Vilă cu două dormitoare, cu piscină privată, vedere panoramică a golfului și a dealurilor înconjurătoare. Două paturi duble și o canapea.
Villa 2 Brooms Private Jacuzzi Vila cu două dormitoare, jacuzzi, vedere panoramică a golfului și a dealurilor înconjurătoare. Două paturi duble și o canapea.
Villa 3 Brooms Private Pool Vilă cu trei dormitoare cu piscină privată, vedere panoramică. Două paturi duble și o canapea.
Villa 4 Brooms Private Pool Vila, patru dormitoare, piscina privata.
Villa 8 Brooms Private Pool with Jacuzzi Patru dormitoare cu baie proprie la parter se deschid pe o terasă spațioasă, cu o terasă interioară, o piscină infinity și un jacuzzi în aer liber. La ultimul etaj, patru camere de lux, toate cu băi și dușuri, se deschid pe o terasă cu vedere panoramică a orizontului.
White Bliss Private Pool Terasă cu piscină privată, șezlonguri și vedere la mare. Camera are pat dublu sau 2 paturi de o persoană, precum și o canapea.
White Bliss Balcon sau terasă cu o masă de cafea, două scaune și vedere laterală la mare. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, precum și o canapea.
White Bliss Private Jacuzzi Terasă cu jacuzzi, șezlonguri și vedere la grădină. Patu dublu sau 2 paturi de o persoană, precum și o canapea.
Serviciul de curatenie in camere - zilnic. Serviciu de trezire

Clasificarea oficiala: 5*
Web site: www.myconianambassador.gr