Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Nessebar Bulgaria

Prezentare Nessebar Bulgaria

Citeste mai mult

Prezentare Nessebar Bulgaria


DESCRIERE NESSEBAR

Orasul Nessebar (cu o populatie de 10 000 de persoane), este situat pe malul Marii Negre, la 36 km nord-est de Burgas. Este in imediata apropiere a altei mari statiuni bulgare - Slanchev Bryag (Sunny Beach).

Regiunea Nessebar are o clima temperat-continentala. Temperatura medie in luna iulie este de + 23,1 ° C, iar temperatura medie in ianuarie este de + 2 ° C. Luna cu cele mai multe precipitatii este luna septembrie. Iulie si august sunt caracterizate de vreme uscata.

Orasul a fost infiintat cu peste 3200 de ani in urma. Tracii s-au stabilit acolo, la sfarsitul epocii bronzului si au numit orasul - Melsambria, ceea ce insemna orasul Melsas - care a fost, probabil, numele fondatorului asezarii.

Acestia au fost urmati de dorienii (tribul antic grec) care au venit in oras, la sfarsitul secolului al 6-lea i.Hr.. Sub controlul lor asezarea s-a extins: a fost construit un zid de fortificatie, au aparut cartiere rezidentiale, etc.

La începutul secolul 1 d.Hr. orasul a devenit parte a Imperiului Roman,schimbandu-i numele in Mesembria. Orasul a continuat sa fie un important centru economic si cultural. Dupa ce capitala Imperiului Roman s-a mutat la Constantinopol, iar crestinismul a devenit religia oficiala, a existat un boom in construirea de temple crestine pe teritoriul Mesembriei.

Orasul a devenit parte a Primului Imperiu Bulgar in anul 812, cand domnitorul bulgar Khan Krum l-a cucerit. Slavii care s-au stabilit acolo au inceput sa-l numeasca Nessebar.

Orasul a jucat un rol crucial in timpul domniei tarilor Kaloyan (1197-1207), Ivan Asen II (1218 - 1241), si Constantin Tikh (1257-1277).

Orasul a inflorit sub domnia tarului Ivan Alexandru (1331 - 1371) - au fost construite multe biserici noi, dezvoltandu-se cultura si religia.

Nessebar a fost cucerit de otomani in anul 1453.

Astazi, vechea si noua parte a orasului sunt conectate printr-un istm ingust. Orasul vechi se afla pe o mica peninsula.

Datorita valorii sale culturale si istorice exceptionale, Nessebar a fost declarat complex muzeal si turistic de importanta internationala, in temeiul Ordonantei nr. 243 a Consiliului de Ministri din 18 iulie 1956.
   In 1983 orasul vechi Nessebar a fost inclus in Lista Mondiala a patrimoniului Cultural UNESCO.

 

BISERICILE DIN NESEBAR

 Biserica Sf. Sofia (vechea rezidenta episcopala) - o bazilica cu trei naosuri din secolul 5-6. A fost activa pana la sfarsitul secolului al 18-lea. In timpul razboiului din 1257, flota venetiana a atacat orasul Nesebar si a jefuit templul. Venetienii au luat moastele sfintilor Sf. Teodor, Sf. Apostol Andrei, Sf. Sixtus si Sf. Bartolomeu, care erau pastrate in interiorul bazilicii.

Aceste relicve au fost transportate mai intai la Constantinopol si apoi la Biserica Sf. Salvador din Venetia, unde se afla si azi.

Biserica Sfanta Maica a Domnului - Eleusa (secolul 7) - jumatate din ea a fost maturata de mare.

A fost mentionat in izvoare istorice pana in secolul al 14-lea, cand a devenit parte dintr-un complex de manastiri.

Biserica Sf. Ioan Botezatorul (secolul 10-11) - una dintre bisericile cel mai bine conservate din Nesebar. A fost construita din pietre cioplite si mortar. Acum, biserica nu functioneaza si este folosita ca galerie de arta.

Biserica Sf. Stefan (noua rezidenta a episcopului), din secolele 9-11. Aceasta biserica este un site muzeu. Peste 1000 de figuri in 258 de compozitii reprezentand scene din "Minunile lui Hristos", conform legendelor Evangheliei sunt pictate aici.

Biserica Sf. Dimitrie (secolul 11), este situata langa vechea rezidenta a episcopului. Se presupune ca a fost o biserica de familie.

Biserica Sf Teodor (secolul 13). Aceasta mica biserica reprezinta cel mai bine stilul arhitectural din timpul celui de-a doilea Regat Bulgar. Astazi gazduieste o galerie de arta.

Biserica Sf. Ioan Aliturgeto(nesfintita), din secolele 13-14. Potrivit legendei, biserica a ramas nesfintita deoarece unul dintre muncitorii a murit intr-un accident in timpul construirii acesteia.

Diverse ornamente, care arata ca o broderie multicolora, au fost realizate prin alternarea abila a pietrelor albe cu caramizi rosi si placi ceramice. Fiecare fatada a bisericii este decorata intr-un mod diferit.

Biserica Hristos Pantocrator (Atotputernicul), din secolul al 13-lea-14.
Această biserica a fost construita în timpul domniei regelui Ivan Alexandru (1331-1371). Acesta are două intrari - la vest si la sud.

Biserica Sfintiilor Arhangheli Mihail si Gavril (secolul 13-14).

Are trei intrari; arcadele sunt subliniate cu randuri triple de placi ceramice verzi, iar spatiile dintre acestea sunt umplute cu blocuri de piatra si de perechi de caramizi, aranjate cu model.

Biserica Sf. Parascheva (secolul al 13-14). Modelele de decor folosite - os de peste, soare, zigzag, tabla de sah si altele - sunt realizate din piatra si caramida. Biserica gazduieste acum o galerie de arta unde sunt expuse opere de arta si suveniruri.

Biserica Sf. Mantuitor (secolul 16). Arhitectura este tipica unei biserici construite in timpul dominatiei otomane, iar in ziua de azi fatada estica este pe jumatate ingropata in pamant.

 

MORILE DE VANT

Morile de vant din Nesebar dateaza din timpurile otomane. Una dintre ele este situata pe istmul ce duce in Orasul Vechi, iar cealalta este pe continent, langa cladirea unui hotel modern.

Corpul acestora este construit din piatra cioplita, are o forma cilindrica si trei etaje.
Parterul a servit ca depozit, al doilea etaj la care se ajunge urcand pe o scara masiva de stejar, este camera de zi cu semineu, iar al treilea etaj - era atelierul propriu-zis al morii, unde pietrele de moara inca se mai pastreaza.

Cu ajutorul unor dispozitive suplimentare, tot acoperisul conic unde se afla mecanismul de capturare al vantului se rotea in jurul axei cladirii, astfel incat sa se foloseasca puterea vantului, indiferent de directia din care acesta sufla.

 

ZIDURILE CETATII SI TURNURILE

Primii locuitori ai peninsulei de la care exista dovezi arheologice - tracii - au inceput sa fortifice asezarea in secolulul 8 i.d.Hr.

Un zid al fortaretei din acea vreme, cu poarta, a fost descoperit pe coasta de nord-vest a peninsulei.
A fost construit din piatra si namol si are o inaltime de aproximativ 2 m. Trupele bulgare conduse de Hanul Krum au distrus zidul in timpul cuceririi lor Messembriei (anul 812);

Zidul a fost reconstruit de caramizi la sfarsitul secolului al IX-lea. Dupa ce Nesebar a cazut sub dominatie otomana (anul 1453), sistemul de fortificatie a pierdut din importanta si a scazut treptat.

 

CASELE DIN NESEBAR

Casele cu doua etaje de la sfarsitul perioadei Renasterii Nationale din Nesebar, cu verande acoperite cu vita de vie, au fost construite in cea mai mare parte intre anii 1830 - 1878.

Parterul este construit din piatra si pamant si era folosit de proprietari pentru a stoca acolo butoaiele cu vin si echipamentele pentru pescuit, mestesugarit,etc.

Etajul superior, cu ferestre indreptate catre strazi pietruite inguste a fost partea locuibila.

Realizarile arhitecturale remarcabile ale constructorilor din acel timp sunt mai mult de o suta si le puteti vedea pe strada Tar Ivan Alexandru si in jurul rezidentei vechi a episcopului.

 

BAILE TERMALE BIZANTINE

Baile termale bizantine timpurii au fost construite in secolul 7, in timpul domniei imparatului bizantin Iustinian I cel Mare (527-565).

Aproximativ 2/3 din suprafata acestora a fost cercetata: cinci camere incalzite (doua dintre ele cu piscine semicirculare), un hol central si un coridor.

Restul cladirii a ramas sub strazile si casele invecinate. Un sistem de canalizare subteran complex a fost construit intre secolele 5-6. Baile au functionat pana la sfarsitul secolului 8. In secolul al IX-lea au inceput sa fie utilizate pentru nevoi rezidentiale si de depozitare.

 Imparatul bizantin Constantin al IV-Pogonatus a fost tratat aici in anul 680.

 

MUZEUL ARHEOLOGIC NESEBAR

 

Una dintre cele mai importante atractii ale orasului Nessebar o reprezinta Muzeul de Arheologie, ce pastreaza istoria milenara a orasului si o prezinta turistilor intr-o maniera moderna si destul de atractiva.    Prima expozitie a muzeului a avut lor in anul 1956 si a fost gazduita de Biserica Baptista Sf. Ivan, pentru ca in anul 1994 muzeul sa dispuna de propria cladire, ridicata conform unui proiect special elaborat de arhitectul Hristo Koev.

La intrare in cladirea muzeului este un hol, unde turistii pot vedea certificatul care atesta includerea partii vechi a orasului Nessebar in lista Patrimoniului Mondial Cultural UNESCO de la 9 decembrie 1983, dar si de 4 sali de expozitie, care prezinta in ordine cronologica dezvoltarea orasului de-a lungul diferitelor perioade istorice.

Prima sala de expozitie, numita "Mesembria si tracii", afiseaza relicve din viata de zi cu zi a tracilor, cum ar fi vase de ceramica gravate cu ornamente din perioada secolelor IX-VI i.H., decretul in onoarea monarhului trac Sadales din secolul al III-lea i.H., o comoara constituita din monezi grecesti antice de argint tetradrachmas, dar si o piatra funerara ce dateaza din secolul al II-lea i.H.

Cea de-a doua expozitie prezinta patru vase de bronz extrem de rare - hydriai, descoperite in necropola din Mesembria, cu scene din mitologia greaca, pictate sub manerul acestora, si care erau folosite ca si urne funerare.

Tot aici se mai pot observa si o serie de statui inchinate divinitatilor: o bucata din statuia zeului Apollo, bustul lui Heracles si statuia lui Tyche, zeita norocului, care dateaza inca din secolul al IV-lea i.H. Alte obiecte destul de importante, dispuse in aceasta sala, se refera la podoabele de aur : cercei, coliere, inele, descoperite printre darurile funerare din morminte, pastrate inca din secolele III-II i.H, dar si la o serie de vase de ceramica aduse din import, subliniind astfel relatiile comerciale destul de bune ale Mesembriei secolelor VI-II i.H.

Sala numita "Mesembria pe teritoriul Romei, Bizantinului si al Bulgariei" beneficiaza de piedestalul de marmura pe care este amplasata statuia de bronz a Imparatului Claudius, o vasta colectie de amfore si vase de lut, dar si de piatra funerara a printesei bizantine Mataisa Kantakouzene Palaiologina, care a murit in anul 1441.

Cea mai impresionanta camera a muzeului este cea in care sunt expuse o serie de icoane pictate, printre care si icoanele Sfantului Nicolae si a Fecioarei Maria, realizate in secolul al XIII-lea.

Muzeul Arheologic al orasului Nessebar a fost inclus in lista celor mai importante 100 de atractii turistice ale Bulgariei.

MUZEUL ETNOGRAFIC - CASA MOSKOYANI

 

Muzeul Etnografic - Casa Moskoyani este situat intr-o casa veche, din perioada Renasterii Nationale (detinuta anterior de catre un comerciant bogat Panayot Moskoyani), construita in anul 1840 pe coasta de sud a peninsulei si reprezinta exemplul tipic al arhitecturii rezidentiale a Nesebar-ului.

Exponatele muzeului prezinta modul de viata al locuitorilor, dar prezinta si costumele populare si cele mai importante obiceiuri si sarbatori ale acestora.


PARCUL ACVATIC AQUA PARADISE – NESSEBAR

Este cel mai mare si cel mai avansat parc acvatic din Balcani. Dupa extinderea facuta in anul 2009, suprafata totala a parcului este de 46 000 mp - un mare si unic parc de distractii, cu gradini si ape nelinistite. Lungimea totala a slide-urilor este de peste 1500 m. Numeroasele atractii (peste 40), locurile pentru relaxare si echipa de animatori profesionisti, dau aspectul final al conceptului de ansamblu al parcului, in care toata lumea - de la cel mai mic la cel mai mare, poate gasi experiente de neuitat.

In vara anului 2015, parcul acvatic isi va intampina oaspetii cu 2 noi tobogane interesante.

Rafting - 146 m. - de la noile turnuri, traverseaza Aquaparkul si ajunge la vechiul castel cu cavaleri.

Veti experimenta o plimbare uluitoare.

Spirala - 82 m. - de la noile turnuri la "Insula Perla Orientului". Viteza alunecarii este de 9 m / sec.

Facilitatile si platformele sunt concepute pentru a elibera emotiile, rasfata sufletul si simțurile si pentru a dezlantui magia zambetelor si aventurii.

Acestea facilitati sunt cele mai avansate si mai sigure de acest gen.

Castelul Copiilor, construit special pentru oaspetii mai tineri, este pictat peste tot cu personaje de basm.

Inspirate de copii si create cu grija pentru ei sunt: loc de joaca pentru copii, colturi pentru diferite activitati, spectacole cu papusi, diferite activitati de divertisment si jocuri.

Doar aici va puteti bucura de apele calme ale raului lenes, dupa care puteti sari in lumea plina de adrenalina a curselor cu valurile raului Rafting.

De-a lungul curbelor raului veti gasi 2 insule verzi unice: prima este Paradise Island, care este locul pentru relaxare, cu servicii individuale, proceduri cu apa, masaje subacvatice, jacuzzi.

A doua este Perla Orientului, care va va duce la splendoarea exotica si luxoasa a Estului.

Piscina Butterfly este un loc placut si pitoresc, cu un bar in apa, amfiteatru si o corabie de pirati cu scena. Animatori profesionisti va vor distra in fiecare zi de la 12:00 la 17:00, cu diverse activitati: scoala de dans, spectacol de dans Evolution, spectacol western, spectacol cu pirati, saloane de frumusete (tatuaje, coafuri), jocuri cu publicul, aerobic in apa, spectacol de papusi pentru copii la Paradisul Copiilor.

Pentru cei care cauta mereu ceva diferit si provocator, aquaparcul Paradise ofera un perete de alpinism, o piscina cu trambulina si tsunami...

Vegetatia generoasa si culorile splendide ale florilor, arbustii si copacii creaza o atmosfera de basm. Aqua Paradise Aquapark este un oras fascinant - o gradina de placeri acvatice in care aventurile nu se  niciodata!

Experiementati emotia atractiilor extreme si simtiti pulsul distractiei adevarate!

Kamikadze. Acest tobogan este pentru cei indrazneti. Are o inaltime de 22 de metri - emotii incredibile si o doza considerabila de adrenalina.

Space Jam. Acest slide este pentru cei mai curajosi rideri. Aici puteti simti fiorul atractiei extreme, atunci cand glisati in jos de la o inaltime de 22 de metri. Grazy Race. Incercati aceasta cursa interesanta pe diapozitivul cu patru benzi! In aceasta cursa extrema puteti concura cu familia sau prietenii.

The Volcano. Acest tobogan de apa va face situatia la fel de fierbinte ca lava. Cand alunecati in jos va veti simti ca si cum v-ati afla intr-un vulcan activ.

Air Gap 1. Una dintre cele mai interesante atractii din Aquapark! Veti aluneca printr-un tunel trezindu-va intr-un gol de aer, care va va duce la piscina de 4.5 m adancime.

Salvamarii nostri autorizati si echipa de 300 de persoane vegheaza la siguranta oaspetilor. Informatii sunt accesibile in limba bulgara, germana, engleza si rusa.

Urmatoarele reguli de utilizare a facilitatilor trebuie respectate:

- instructiunile salvamarilor trebuie sa fie respectate;

- atractiile nu sunt recomandate pentru persoanele cu probleme de sanatate, gat, spate, probleme cu inima sau pentru persoanele supraponderale;

- atractiile nu sunt recomandate femeilor gravide;

- copii sub 12 ani trebuie sa fie insotiti de un adult;

- copii sub 130 cm pot folosi sub supraveghere urmatoarele facilitati: toate toboganele din "Children’s Castle", "Black Hole", "Zebra Black Hole", "Multislide", precum si piscina cu valuri;

- urcarea pe tobogane este interzisa

Din motive de siguranta, bagajele personale se vor inspecta la intrarea in Aquapark. Este interzisa intrarea cu arme, obiecte din sticla, produse alimentare si bauturi, cu exceptia produselor alimentare pentru bebelusi.

In caz de vreme rea, nu se vor returna banii de bilet si nu se vor da compensatii.

Pentru mai multe informatii si bilete, va rugam sa contactati reprezentantul nostru din statiune.

De la AIR TOUR TRAVEL puteți cumpăra trei tipuri de servicii turistice pentru LITORAL BULGARIA NESSEBAR:

1) cazare și masă în orice stațiune bulgărească;

2) cazare, masă și transport autocar LITORAL BULGARIA în stațiunile din graficul ofertei complete transport;

3) transport autocar BULGARIA din DEVA, ALBA, SEBES, SIBIU, VALCEA, PITETSTI, BUCURESTI spre LITORAL BULGARIA -NESSBAR și în stațiunile din graficul ofertei complete transport: https://www.airtourtravel.ro/autocar-bulgaria-deva-alba-sebes-sibiu-valcea-pitesti-bucuresti


Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 41 hoteluri

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

ESTEBAN APARTHOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSEB . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

KRISTAL BEACH APARTHOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

MIRAGE OF NESSEBAR APRTHOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTO . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

PARADISO APARTHOTEL 4 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSE . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

HOTEL VIGO BEACH APARTHOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOC . . .

Nessebar, Bulgaria

BILYANA BEACH HOTEL 4 NESSEBAR 2021 Location Bilyana Beach Hotel is an adults-only 16hotel situated in the new part of Nessebar next to the beach and 500 m away from the center 30 km from Burgas Airport Facilities Built in 2004 renovated in . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

ANDREEV FAMILY HOTEL 2 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESS . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

APHRODITE BEACH HOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate penru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria cu plecari d . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

AQUA PARADISE RESORT HOTEL 4 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate penru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria cu plec . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

ARSENAL HOTEL 2 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSEBAR cu . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Charter Autocar Bulgaria 2022

Localizare situat pe plaja din statiunea NessebarHotelul este situat pe plaja din statiunea NessebarDescriere camereToate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat TV baie cu dus sau cada uscator de par balcon si frigiderDescriere facilitati . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

CABANA BEACH HOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSEB . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

CAPRI HOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSEBAR cu p . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

DALIA FAMILY HOTEL 2 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSEB . . .

Nessebar, Bulgaria Vezi locatia pe harta
Litoral Bulgaria 2022
 | 
Charter Autocar Bulgaria 2022

DISKRET BEACH HOTEL 3 NESSEBAR BULGARIA AIR TOUR TRAVELPreturi si oferte actualizate pentru vara 2021OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau cu transport autocar Bulgaria AUTOCAR NESSE . . .