Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX JASMINE OCNA SIBIULUI HOTEL Salinas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Complexul Balnear din Ocna Sibiului este format din 2 hoteluri: hotel Helios si hotel Salinas. Statiunea Ocna Sibiului se afla la doar 17 km. de centrul orasului Sibiu, oferind cazare in unul din cele mai frumoase complexe de odihna si tratament din Romania.

Complexul Balnear Ocna Sibiului s-a transformat in 2006 in una din cele mai interesante destinatii turistice din Romania, prin modificarea si modernizarea celor 2 hoteluri si a bazei de tratament aferente: hotel Helios si hotel Salinas Baile Ocna Sibiului au devenit astfel puncte de atractie turistica importanta din judetul Sibiu si din Romania, oferind conditii excelente de cazare intr-un cadru natural unic si relaxant.

HOTEL SALINAS - hotel complet modernizat ofera cazare in 23 camere astfel: 2 camere single,19 camere duble, 2 apartamente

Facilitati: Restaurant propriu Bar cu ring de dans, Piscina acoperita, Piscina in aer liber, SPA, Baza de tratament, Sala fitness, Saune, cabinet pentru masaj de intretinere, Baie turceasca, Jacuzzi, Salon biliard, Teren tenis, Parcare.

Tratament- se adreseaza afectiunilor reumatismale degenerative articulare si abarticulare, afectiunilor reumatismale inflamatorii specifice si nespecifice dupa trecerea perioadelor de activare sau acutizare, afectiunilor ortopedice posttraumatice, mioarticulare afectiunilor neuroperiferice si sechelare dupa afectiuni neurologice centrale, afectiuni ginecologice inflamatorii si disclinice (combaterea sterilitatii), afectiunilor otorinolaringologice superioare cronice, afectiunilor dermatologice exfoliative si endocrine de hipoactivitate

Copiii beneficiaza de un teren de joaca propriu si de o piscina in aer liber cu apa dulce.



Locatie