Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ANAHOTELS SPORT

   Strada Valea Dragă Poiana, Brașov 500001, Poiana Brasov, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTEL ANAHOTELS SPORT 4*, Poiana Brasov, Romania

Ana Hotels Sport Poiana Brasov, situat într-o locație pitorească de la poalele Muntelui Postăvaru, lângă pârtiile de schi și în mijlocul unei păduri de pin oferă cazare în stațiunea Poiana Brașov.
Ana Hotels Sport Poiana Brașov pune la dispoziție camere confortabile și plăcute, cu TV LCD și vedere superbă. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în toate zonele publice.
Centrul spa al Hotelului Sport include o piscină interioară cu funcție de hidromasaj, o sală de sport, saune și o cadă cu hidromasaj în aer liber. La un cost suplimentar pot fi, de asemenea, oferite diferite servicii de masaj și tratamente.
Restaurantul hotelului serveşte preparate româneşti, maghiare şi internaţionale şi are o terasă cu vedere la pârtiile de schi din apropiere.
Iarna, oaspeţii pot schia şi practica snowboarding pe pârtii, iar vara pot juca tenis sau pot face drumeţii în pădure, respirând aerul curat de munte. Această proprietate pune la dispoziția oaspeților un depozit pentru echipament de schi gratuit și oferă serviciile unei școli de schi, la un cost suplimentar.
Oraşul medieval Braşov este la doar 15 km, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se află la doar 25 km de Poiana Braşov.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Laundry
Safety deposit box in room
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
Room service
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Therapy and wellness center
Tennis court
Smoking area
Currency exchange
Airport transfer
Tea and coffee making
Non-smoking hotel

Locatie