Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CABANA SCHIORILOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare CABANA SCHIORILOR 4*, Predeal, Romania

Este situat la baza partiei de schi Clabucet Sosire si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei.
Descriere camere:
Cele 23 de camere sunt structurate astfel: 13 camere twin, 8 camere duble standard si 2 apartamente standard. Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim:internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu , grup sanitar propriu, balcon, room service, uscator de par. Sunt acceptate animalele de companie contra cost.
Descriere facilitati:
Hotelul pune la dispozitie 23 de camere, un restaurant cu 80 de locuri,o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri dotata la cele mai inalte standarde cu ecran de proiectie, flip chart si video proiector, terasa,bar, seif la receptie,parcare,internet wireless, spalatorie, spatiu pentru gratar/barbeque. Cabana Schiorilor organizeaza activitati precum tiroliana, rapelul, tir sportiv sau paintball. Pentru cei pasionati de schi si alte sporturi de iarna, hotelul inchiriaza materiale sportive (schiuri, snowboard, ATV).

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Minibar
Hairdryer
Massage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Heating
Garden
Fridge
Pets allowed

Locatie